Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Презентація «Taste Ukraine». Зустріч Анатолія Вдовічена та Вʼячеслава Совенка




У рамках заходів з презентації книги «Taste Ukraine» відбулася зустріч одного із співавторів, шеф-кухаря почесного президента ГО «Західна Шеф Група», акредитованого судді WACS Вʼячеслава Совенка й директора Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, д.е.н., професора Анатолія Вдовічена.

У ході зустрічі було обговорено сучасні концепції сфери ХоРеКа,зокрема щодо тенденцій відродження автентичної рецептури й адаптації національних страв до новітніх технологій.

Анатолій Вдовічен зазначив здобутки інституту у цьому напрямі, зокрема продемонстрував сертифікат від Книги рекордів України про встановлення рекорду найбільшої кількості страв з гарбуза на одній локації, який був виданий інституту у 2023 році, розповів про оновлення матеріально-технічної бази, а саме лабораторій та кулінарних студій.

В’ячеслав Совенко відзначив багаторічну і результативну співпрацю з інститутом, високий рівень організації освітнього процесу, у тому числі щодо створення умов для набуття студентами практичних навичок.

Разом обговорили подальші спільні заходи з метою популяризації української національної кухні, історії та культури.

На згадку про зустріч шеф-кухар подарував інституту книгу «Taste Ukraine» і побажав й надалі продовжувати розвивати українську кулінарну школу, дотримуючись високої якості надаваних послуг.

Щиро вдячні авторам та видавцям книги «Taste Ukraine» за значний внесок у розвиток нашої країни, її культури і традицій!



Фотозвіт...



Презентація «Taste Ukraine». Зустріч Анатолія Вдовічена та Вʼячеслава Совенка