Лекція-екскурсія на базі
готельно-ресторанного комплексу «Ridge»
12 листопада 2024 року для студентів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу організовано лекцію-екскурсію на базі готельно-ресторанного комплексу «Ridge». Захід організований доценткою Інною Данилюк та старшою викладачкою Любов'ю Струтинською і проводився в рамках вивчення фахових дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства» та «Технології ресторанної продукції».
Спікером був власник та шеф-кухар комплексу Михайло Карпов.
У лекції розглядалися такі теми:
- визначення філософії нового закладу;
- вибір концепції;
- підбір унікальної сировини та товарів;
- алгоритм створення страв;
- особливості дизайну страв;
- проєктування робочих місць кухаря;
- підбір устаткування та проєкт кухні;
- створення команди, ієрархія;
- комунікація, саморозвиток, особистий бренд.
Студентам проведена ексурсія комплексом та продемонстрований увесь хід технологічного процесу - від постачання сировини до видачі готової страви гостю.
Висловлюємо слова вдячності Михайлу Карпову за гостинність, за високий професіоналізм, за цінні поради та щире бажання ділитися зі студентами своїми фаховими надбаннями!