Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Лекція-екскурсія на базі
готельно-ресторанного комплексу «Ridge»




12 листопада 2024 року для студентів кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу організовано лекцію-екскурсію на базі готельно-ресторанного комплексу «Ridge». Захід організований доценткою Інною Данилюк та старшою викладачкою Любов'ю Струтинською і проводився в рамках вивчення фахових дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства» та «Технології ресторанної продукції».

Спікером був власник та шеф-кухар комплексу Михайло Карпов.

У лекції розглядалися такі теми:

- визначення філософії нового закладу;

- вибір концепції;

- підбір унікальної сировини та товарів;

- алгоритм створення страв;

- особливості дизайну страв;

- проєктування робочих місць кухаря;

- підбір устаткування та проєкт кухні;

- створення команди, ієрархія;

- комунікація, саморозвиток, особистий бренд.

Студентам проведена ексурсія комплексом та продемонстрований увесь хід технологічного процесу - від постачання сировини до видачі готової страви гостю.

Висловлюємо слова вдячності Михайлу Карпову за гостинність, за високий професіоналізм, за цінні поради та щире бажання ділитися зі студентами своїми фаховими надбаннями!



Фотозвіт...



Лекція-екскурсія на базі готельно-ресторанного комплексу «Ridge»