Вручення сертифікатів за програмою підвищення кваліфікації
«Інноваційні методи та процеси роботи закладів ресторанного господарства»
У період з березня по травень 2025 року на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ було реалізовано професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації «Інноваційні методи та процеси роботи закладів ресторанного господарства». Навчання відбувалось за сприянням Чернівецького обласного центру зайнятості.
Метою підвищення кваліфікації є розвиток фахових компетентностей спеціалістів сфери гостинності, актуалізація знань відповідно до сучасних вимог ринку праці, сприяння їхньому професійному розвитку в умовах викликів сьогодення.
Навчання проходило у форматі тренінгів, майстер-класів та інтерактивних лекцій за участю провідних науковців інституту та досвідчених практиків галузі.
8 травня 2025 року у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ 10 слухачів, які успішно завершили навчання, отримали відповідні сертифікати (180 годин, 6 кредитів ECTS). Їх вручав особисто директор ЧТЕІ ДТЕУ д.е.н., професор Анатолій Вдовічен.
Анатолій Анатолійович урочисто привітав слухачів і зазначив, що в сучасних умовах, коли сфера гостинності переживає трансформаційні процеси, підвищення кваліфікації фахівців є надзвичайно важливим. Завідувачка кафедри к.т.н., доцентка Паламарек Каріна додала, що ми створюємо можливості для того, щоб кожен учасник програми став рушієм змін у сфері гостинності, здобув упевненість у професійному майбутньому та зробив свій внесок у відновлення економіки України.
Щиро вітаємо учасників із набуттям новітніх професійних навичок у сфері гостинності! Отримані знання та вміння стануть важливим внеском у розвиток національної економіки та наближення вітчизняної індустрії гостинності до європейських стандартів.
Разом будуємо сучасну, сильну та незалежну Україну!