Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Вручення сертифікатів за програмою підвищення кваліфікації
«Інноваційні методи та процеси роботи закладів ресторанного господарства»




У період з березня по травень 2025 року на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ було реалізовано професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації «Інноваційні методи та процеси роботи закладів ресторанного господарства». Навчання відбувалось за сприянням Чернівецького обласного центру зайнятості.

Метою підвищення кваліфікації є розвиток фахових компетентностей спеціалістів сфери гостинності, актуалізація знань відповідно до сучасних вимог ринку праці, сприяння їхньому професійному розвитку в умовах викликів сьогодення.

Навчання проходило у форматі тренінгів, майстер-класів та інтерактивних лекцій за участю провідних науковців інституту та досвідчених практиків галузі.

8 травня 2025 року у Чернівецькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ 10 слухачів, які успішно завершили навчання, отримали відповідні сертифікати (180 годин, 6 кредитів ECTS). Їх вручав особисто директор ЧТЕІ ДТЕУ д.е.н., професор Анатолій Вдовічен.

Анатолій Анатолійович урочисто привітав слухачів і зазначив, що в сучасних умовах, коли сфера гостинності переживає трансформаційні процеси, підвищення кваліфікації фахівців є надзвичайно важливим. Завідувачка кафедри к.т.н., доцентка Паламарек Каріна додала, що ми створюємо можливості для того, щоб кожен учасник програми став рушієм змін у сфері гостинності, здобув упевненість у професійному майбутньому та зробив свій внесок у відновлення економіки України.

Щиро вітаємо учасників із набуттям новітніх професійних навичок у сфері гостинності! Отримані знання та вміння стануть важливим внеском у розвиток національної економіки та наближення вітчизняної індустрії гостинності до європейських стандартів.

Разом будуємо сучасну, сильну та незалежну Україну!



Фотозвіт...



Вручення сертифікатів за програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні методи та процеси роботи закладів ресторанного господарства»