Кравченко Михайло Федорович

доктор технічних наук, професор

У 1985 р. з відзнакою закінчив Київський торговельно-економічний інститут за спеціальністю “Технологія і організація громадського харчування” та отримав кваліфікацію інженера-технолога.

З 1998 р. – кандидат технічних наук за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування.

Вчене звання доцента кафедри отримав у 2005 р.

Доктор технічних наук з 2006 року.

Стаж науково-педагогічної роботи у КНТЕУ – 27 років.

Стаж педагогічної роботи – 19 років.

З березня 2009 до липня 2014 р. очолював кафедру технології і організації ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

З вересня 2009 р. працює за сумісництвом на посаді професора кафедри технології і організації ресторанного господарства.

З вересня 2014 р. завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ.

Член спеціалізованих вчених рад з захисту дисертацій зі спеціальності 05.18.16 - технологія харчової продукції у Київському національному торговельно-економічному університеті та Національному університеті харчових технологій. Член Державної акредитаційної комісії з харчових технологій.


Викладає дисципліни:“Технологія продукції ресторанного господарства”, “Технологія харчових продуктів функціонального призначення” та “Інноваційні технології”.


E-mail:m.f.kravchenko@gmail.com


Система Orphus