Ревуцька Любов Яківна

Cтарший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства

Освіта: У 1985 році закінчила технікум радянської торгівлі за спеціальністю «Технологія приготування їжі». В 2013 році закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ спеціальність «Технології в ресторанному господарстві» з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з технологій в ресторанному господарстві.

Трудова діяльність: З 1985 – 2007 року працювала в закладах ресторанного господарства на посаді завідуючої виробництвом.

З 2007- 2013 рік працювала в Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ на посаді старшого лаборанта кафедри технології і організації ресторанного господарства.

З 1 вересня 2015 року працює старшим викладачем кафедри технології і організації ресторанного господарства.

Практичний досвід Ревуцької Л.Я. та професійна освіта дає можливість розроблення і впровадження у виробництво нових та удосконалення існуючих методів з технології виробництва продукції ресторанного господарства.

Ревуцька Л.Я. займається розробленням методик та інструкцій з виробництва продукції ресторанного господарства, готує пропозиції з поліпшення організації виробництва харчових продуктів з метою скорочення затрат праці, а також удосконалення нормативно-технічної документації, яка установлює вимоги до якості продукції.

З 2014 року під керівництвом Ревуцької Л.Я. проходять заняття Школи Кондитера.

Викладає дисципліни: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Інноваційні технології продукції ресторанного господарства», «Етнічна кулінарія».

E-mail: revutska66@ukr.net



Система Orphus