Ревуцька Любов Яківна

cтарший викладач

Ревуцька Любов Яківна закінчила у 1985 році технікум радянської торгівлі за спеціальністю «Технологія приготування їжі». З 1985 – 2007 року працювала в закладах ресторанного господарства на посаді завідуючої виробництвом. В 2013 році закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ спеціальність «Технології в ресторанному господарстві» з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з технологій в ресторанному господарстві. З 2007- 2013 рік працювала в Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ на посаді старшого лаборанта кафедри технології і організації ресторанного господарства. З 1 вересня 2015 року працює старшим викладачем кафедри технології і організації ресторанного господарства.

Практичний досвід Ревуцької Л.Я. та професійна освіта дає можливість розроблення і впровадження у виробництво нових методів з технології виробництва продукції, а також удосконалення існуючих методів.

Ревуцька Л.Я. займається розробленням методики та інструкції з виробництва продукції ресторанного господарства, готує пропозиції з поліпшення організації виробництва харчових продуктів з метою скорочення затрат праці, а також удосконалення нормативно-технічної документації, яка установлює вимоги до якості продукції.

З 2014 року під керівництвом Ревуцької Л.Я. проходять заняття Школи Кондитера.

Викладає дисципліни: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Інноваційні технології продукції ресторанного господарства», «Етнічна кулінарія».

E-mail:revutska66@ukr.net


Система Orphus