Романовська Ольга Леонідівна

Заступник завідуючого кафедри технології і організації ресторанного господарства
Старший викладач кафедри

Освіта: У 2010 році закінчила торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Технологія харчування», отримала диплом спеціаліста. У 2011 році закінчила з відзнакою курс «Школи педагогічної майстерності» і захистила навчально-методичний комплекс дисципліни «Методи контролю продукції у ресторанному господарстві».

Дисертація: Працює над кандидатською дисертацією на тему «Технологія борошняних кондитерських виробів з бісквітного тіста з борошном із пророщеного зерна пшениці і керобом».

Трудова діяльність: З 8 червня 2009 працювала лаборантом лабораторії «Управління якістю харчових продуктів».

З 1 вересня 2011 року працювала за сумісництвом асистентом кафедри.

З вересня 2014 року працює штатним асистентом кафедри.

З 2016 року працює старшим викладачем кафедри технології і організації ресторанного господарства.

Викладає дисципліни: «Стандартизація, сертифікація і метрологія», «Методи продукції у ресторанному господарстві», «Харчові технології».

E-mail: romaolga35@gmail.com



Система Orphus