Романовська Ольга Леонідівна

асистент

Закінчила торговельно-економічний інститут КНТЕУ у 2010 році за спеціальністю «Технологія харчування», отримала диплом спеціаліста. З 8 червня 2009 працювала лаборантом лабораторії «Управління якістю харчових продуктів», з 1 вересня 2011 року працювала за сумісництвом асистентом кафедри. З вересня 2014 року працює штатним асистентом кафедри.

У 2011 році закінчила з відзнакою курс «Школи педагогічної майстерності» і захистила навчально-методичний комплекс дисципліни «Методи контролю продукції у ресторанному господарстві». Займається науковою та методичною роботою кафедри. Навчається в аспірантурі КНТЕУ за спеціальністю 05.18.16 «Технологія продуктів харчування», працює над кандидатською дисертацією на тему «Технологія борошняних кондитерських виробів з бісквітного тіста з борошном із пророщеного зерна пшениці і керобом».


Викладає дисципліни: «Стандартизація, сертифікація і метрологія», «Методи продукції у ресторанному господарстві», «Харчові технології».


E-mail:romaolga35@gmail.com


Система Orphus