Тарасенко Ігор Іванович

кандидат технічних наук, доцент

У 1978 р. закінчив Київський торговельно-економічний інститут. У 1979 р. вступив до аспірантури. У 1985р. захистив кандидатську дисертацію. Тема дисертації: " Вплив способів теплової обробки на якість м’ясних дієтичних кулінарних виробів". 1986-1988рр. - голова студентського профкому КТЕІ. 1989-1991 рр. - заступник декана технологічного факультету КТЕІ. 1991-1992 рр. - декан технологічного факультету КТЕІ.

Автор понад 150 наукових та науково-методичних праць, 5 навчальних посібників ("Процеси та апарати харчових виробництв", "Теплові процеси та апарати у підприємствах громадського харчування", "Устаткування закладів ресторанного господарства", "Проектування закладів ресторанного господарства" (І та ІІ видання), "Проектування готелів"), а також електронного підручника з дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв".

Сфера наукових інтересів: дослідження парку устаткування готельно-ресторанних комплексів.

Викладає дисципліни: "Устаткування закладів ресторанного господарства", "Процеси та апарати харчових виробництв", "Обладнання торгівельних підприємств".


E-mail:pta200@ukr.net


Система Orphus