Кафедра технології та організації ресторанного господарства

Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр"

АРМ спеціаліста (6.091711)

Барна справа

Виробнича практика: комплексна бакалаврська (6.09171101)

Виробнича практика: організаційно-технологічна (6.05170101)

Вступ до фаху для спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

Етнічні кухні

Загальна технологія харчових продуктів

Інтернет в ресторанному господарстві

Комплексний державний іспит з базової освіти (6.09171101)

Консультування перед державним іспитом

КР з Організації виробництва у ресторанному господарстві

КР з Організації ресторанного господарства

КР з Технології продуктів харчування

КР з Товарознавства харчових продуктів

Кулінарний дизайн

Мерчайдайзинг ресторанної продукції

Мерчандайзинг у ресторанному господарстві

Методи контролю харчових виробництв

Мікробіологія

Мікробіологія харчових продуктів

Навчальна практика: технологічна (6.051701)

Національні технології продуктів

Організація виробництва у ресторанному господарстві

Організація обслуговування

Організація послуг харчування

Організація ресторанного господарства

Організація фестивально-виставкової діяльності у ресторанному господарстві

Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Патентознавство

Проектування підприємств готельного та ресторанного господарства

Процеси і апарати харчових виробництв

Ресторанний сервіс

Санітарія і гігієна

Санітарія і гігієна підприємств громадського харчування

Санітарія і гігієна підприємств ресторанного господарства

Санітарія та гігієна у ресторанному господарстві

Сертифікація та конкурентоспроможність товарів

Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції громадського харчування

Теоретичні основи технологій харчових виробництв

Технологія кондитерських виробництв

Технологія міні-виробництв

Технологія продуктів харчування

Технологія ресторанної справи

Товарознавство продовольчих товарів (6.051701)

Товарознавство харчових виробництв

Товарознавство харчових продуктів

Управління якістю у ресторанному господарстві

Устаткування в готельному та ресторанному господарстві

Устаткування підприємств ресторанного господарства

Фізіологія харчування

 

Освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст"

Автоматизація сервісно-виробничого процесу

АРМ  спеціаліста (7.091711)

Виробнича практика: комплексна (7.091711)

Виробнича практика: переддипломна (7.091711)

Дипломне проектування: дипломна робота зі спеціальності (7.091711)

Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування

Міжнародна стандартизація і сертифікація продукції та послуг

Основи виробничого дизайну

Проектування закладів ресторанного господарства

С/к Технологія продуктів харчування

Сервіс у ресторанному господарстві

Сертифікація товарів

Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства

Система Orphus