Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр"
АРМ спеціаліста (6.091711)
Барна справа
Виробнича практика: комплексна бакалаврська (6.09171101)
Виробнича практика: організаційно-технологічна (6.05170101)
Вступ до фаху для спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Етнічні кухні
Загальна технологія харчових продуктів
Інтернет в ресторанному господарстві
Комплексний державний іспит з базової освіти (6.09171101)
Консультування перед державним іспитом
КР з Організації виробництва у ресторанному господарстві
КР з Організації ресторанного господарства
КР з Технології продуктів харчування
КР з Товарознавства харчових продуктів
Кулінарний дизайн
Мерчайдайзинг ресторанної продукції
Мерчандайзинг у ресторанному господарстві
Методи контролю харчових виробництв
Мікробіологія
Мікробіологія харчових продуктів
Навчальна практика: технологічна (6.051701)
Національні технології продуктів
Організація виробництва у ресторанному господарстві
Організація обслуговування
Організація послуг харчування
Організація ресторанного господарства
Організація фестивально-виставкової діяльності у ресторанному господарстві
Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Патентознавство
Проектування підприємств готельного та ресторанного господарства
Процеси і апарати харчових виробництв
Ресторанний сервіс
Санітарія і гігієна
Санітарія і гігієна підприємств громадського харчування
Санітарія і гігієна підприємств ресторанного господарства
Санітарія та гігієна у ресторанному господарстві
Сертифікація та конкурентоспроможність товарів
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції громадського харчування
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Технологія кондитерських виробництв
Технологія міні-виробництв
Технологія продуктів харчування
Технологія ресторанної справи
Товарознавство продовольчих товарів (6.051701)
Товарознавство харчових виробництв
Товарознавство харчових продуктів
Управління якістю у ресторанному господарстві
Устаткування в готельному та ресторанному господарстві
Устаткування підприємств ресторанного господарства
Фізіологія харчування
Освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст"
Автоматизація сервісно-виробничого процесу
АРМ спеціаліста (7.091711)
Виробнича практика: комплексна (7.091711)
Виробнича практика: переддипломна (7.091711)
Дипломне проектування: дипломна робота зі спеціальності (7.091711)
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування
Міжнародна стандартизація і сертифікація продукції та послуг
Основи виробничого дизайну
Проектування закладів ресторанного господарства
С/к Технологія продуктів харчування
Сервіс у ресторанному господарстві
Сертифікація товарів
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства