• АБІТУРІЄНТУ
  • Умови та правила вступу до ЧТЕІ ДТЕУ
  • Вступ 2023
  • Наші спеціальності та освітні програми
  • Гуртожиток та корпуси

  • СТУДЕНТУ
  • Графіки та розклади
  • Корисна інформація
  • Рада студентського самоврядування
  • ТОП-10 студентів
  • Список студентів-стипендіатів
  • Військовий облік
  • Практична підготовка
  • Реквізити для оплати за навчання та гуртожиток
  • Скринька довіри

  • Публічна інформація
  • Академічна
    доброчесність
  • Заходи запобігання протиправним діям
  • ЧТЕІ ДТЕУ у ЗМІ
  • Події у фотографіях
  • Мапа сайту
  • Зворотній зв'язок

    Адреса

58002 м.Чернiвцi,
Центральна площа, 7
Тел: (0372) 51-11-58,
(0372) 52-83-50
Тел/факс: (0372) 52-21-12

E-mail:
main@chtei-knteu.cv.ua

Телефонний довідник







 

Код нашого банера:


Google+

359382

  • Інститут
    • Історія та сучасність
    • Керівництво
    • Структура, внутрішні управляючі документи
      • Організаційна структура ЧТЕІ ДТЕУ
      • Структура ЧТЕІ ДТЕУ
      • Політика у сфері якості
      • Етичні кодекси
      • Програма розвитку відокремленого структурного підрозділу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ на період до 2027 року
      • Логотип
      • Гiмн
    • Ліцензії та сертифікати
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Соціальні структури та громадські організації 
      • Профспілковий комітет
      • Рада студентського самоврядування
      • Асоціація випускників
  • Кафедри
    • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
    • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
    • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
  • Підрозділи
    • Навчальний відділ
    • Відділ навчально-методичної роботи, акредитації та ліцензування
    • Відділ науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків
    • Відділ організаційно-кадрового забезпечення
    • Вища школа педагогічної майстерності і професійного розвитку
    • Центр iнформацiйних технологiй
    • Центр розвитку кар'єри, практичної підготовки та працевлаштування студентів і випускників
    • Відділ бухгалтерського обліку та економічної роботи
    • Бібліотека, репозитарій
    • Відділ адміністративно-господарського забезпечення
  • Наукова та міжнародна діяльність
    • Наукова діяльність
    • Міжнародна діяльність
    • Вісник ЧТЕІ Економічні науки
  • Навчання
    • Неформальна освіта
    • Дуальна освіта
    • Дистанційна освіта
    • Спеціальності та освітні програми
    • Інформаційний каталог вибіркових дисциплін
    • Гуртки та школи
    • Спорт та дозвілля


11 травня 2023 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції». Прийом тез – до 10 квітня 2023 р. на ел.скриньку: conference_chtei@ukr.net
Новини

Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу







  • Про
    кафедру
    • Інформація про кафедру
    • Колектив кафедри
    • Матеріально-технічна база
    • Здобутки кафедри
    • Випускники
  • Освітні
    програми
    • Молодший бакалавр
    • Бакалаврат
    • Магістратура
  • Навчально-
    методична
    робота
    • Каталог обов'язкових та вибіркових дисциплін
    • Силабуси
  • Науково-
    дослідна
    робота
    • Наукові гуртки, школи
    • Олімпіади, конкурси наукових робіт, науково-практичні студентські конференції
  • Практична
    підготовка
    • Положення, програми
    • Науково-дослідна робота кафедри
    • Стажування, підвищення кваліфікації
  • Стейк-
    голдери
    • Опитування стейкголдерів
    • Обговорення ОП
    • Спільні проєкти та співробітництво

  • Студенту
    • Опитування студентів

  • Новини

  • Контакти





Новини



16 березня 2023 року до Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ прибула делегація у складі Паоло Брешиа (Paolo Brescia), президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і UCM-Italy, редактора книг на тему кулінарології і туризму Італії, та випускників проєкту «Euro Est» Андрія Садового, піццайоло, і Єлизавети Горпиняк, спеціаліста-офіціанта.

[детальніше]




16 березня 2023 року студенти ОС «бакалавр» та «молодший бакалавр» спеціальностей «Готельний і ресторанний менеджмент» та «Готельно-ресторанна справа» ЧТЕІ ДТЕУ долучилися до лекції сертифікованого бізнес-тренера, керівника, засновника Smart Education Hotel School Олександра Чорного, на тему «Комунікація та ефективні продажі b2b/ b2c».

[детальніше]




10 березня 2023 року для студентів ОС «магістр», «бакалавр», «молодший бакалавр» таких спеціальностей як «Готельно-ресторанна справа», «Готельно-ресторанний менеджмент», «Менеджмент» та Маркетинг» у режимі онлайн була проведена лекція-презентація на тему «Робота ресторанного ринку під час війни».

[детальніше]




7 березня 2023 року студенти ОС «магістр» спеціальностей «Маркетинг», «Менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у вебінарі на тему «Як зрозуміти споживача: складно, дуже складно, супер складно».

[детальніше]




3 березня 2023 року в актовій залі ЧТЕІ ДТЕУ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «бакалавр».

[детальніше]




2 березня 2023 року студенти 1 курсу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ разом із наставниками Тетяною Бриковою, Любов Струтинською, Галиною Долгою та Валерією Пенюк відвідали виставу «40 відтінків насильства», яка демонструвалася зі сцени Центрального палацу культури м.Чернівці.

[детальніше]




23 лютого 2023 року для студентів ЧТЕІ ДТЕУ ОС «магістр» у режимі онлайн була проведена лекція-презентація на тему «Івент – галузь, чи інструмент?».

[детальніше]




13 лютого 2023 року для студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ проведено авторську лекцію-презентацію на тему «Види обрядової випічки буковинців».

[детальніше]




1 грудня 2022 року у рамках діяльності Школи бармена кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ (керівниця – доцент Тетяна Брикова) для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас на тему «Техніка приготування класичних коктейлів».

[детальніше]




29 листопада 2022 року для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 181 «Харчові технології», 241«Готельно-реторання справа», 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Готельний та ресторанний менеджмент») ЧТЕІ ДТЕУ була проведена презентація закордонного стажування на базі закладів готельно-ресторанного бізнесу Італії.

[детальніше]




23 листопада 2022 року у рамках діяльності Школи бармена (керівниця – доцент Тетяна Брикова) для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас на тему «Авторські коктейлі».

[детальніше]




23 листопада 2022 року відбувся студентський круглий стіл «Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану».

[детальніше]




17 листопада 2022 року у рамках вивчення дисципліни «Організація роботи сомельє» для студентів спеціальності «Харчові технології» було проведено дуальну відкриту лекцію «Класифікація, асортимент і характеристика різних видів вин».

[детальніше]




16 листопада 2022 року для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Готельно-ресторанний менеджмент» було проведено відкриту лекцію на тему «Охорона праці та безпека життєдіяльності у підприємствах готельного бізнесу» з дисципліни «Готельна справа».

[детальніше]




7 листопада 2022 року для студентів усіх спеціальностей денної форми навчання освітнього ступеня «магістр» відбулась інтерактивна лекція на тему «Характеристика інформаційних злочинів у банківській сфері».

[детальніше]




5 листопада 2022 року студенти спеціальності «Харчові технології» під керівництвом старшої викладачки Любові Струтинської провели кулінарний майстер-клас для батьків з дітьми, які є ВПО і зараз проживають у шелтері Св. Ольги у Мамаївській ОТГ Чернівецької області.

[детальніше]




3-4 листопада 2022 року. Щиро дякуємо вам за активну участь, креативність, творчість та натхнення, а також за віддані сили та старання, які забезпечили реалізацію спільної мети – популяризацію української культури, гастрономії та традицій українського народу, а також збір коштів для допомоги Збройним Силам України.

[детальніше]




4 листопада 2022 року відбувся круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні», який пройшов у рамках ІХ Благодійного фестивалю «Свято гарбуза».

[детальніше]




3-4 листопада 2022 року Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ став організатором кулінарної виставки-презентації, присвяченій ІХ Благодійному фестивалю «Свято гарбуза».

[детальніше]




2 листопада 2022 року для студентів 2 курсу денної форми навчання спеціальностей «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Харчові технології», «Маркетинг» було проведено дуальну відкриту лекцію «Методи менеджменту».

[детальніше]




2 листопада 2022 року на базі Головного управління ДПС у Чернівецькій області відбулося засідання круглого столу кафедри обліку і оподаткування ЧТЕІ ДТЕУ на тему «Обліково-податкові новації в умовах цифровізації та відбудови економіки України».

[детальніше]




1 листопада 2022 року для студентів 1 курсу денної форми навчання ЧТЕІ ДТЕУ була проведена інтерактивна лекція-презентація «Перший космонавт незалежної України», присвячена 25-річчю з часу польоту у космос Леоніда Каденюка.

[детальніше]




17-30 жовтня 2022 року студенти та викладачі (Юлія Маначинська, Вікторія Вудвуд, Віолетта Рошило, Каріна Паламарек, Ольга Романовська, Тетяна Незвещук-Когут, Тетяна Брикова, Любов Струтинська, Анастасія Паращук) ЧТЕІ ДТЕУ долучилися до Всеукраїнської онлайн-акції «Єдина Україна-ІІІ».

[детальніше]




27 жовтня 2022 року для студентів 1 курсу ОС «молодший бакалавр», «бакалавр» спец. «Готельно-ресторанна справа», «Готельно-ресторанний менеджмент», «Туризм» було проведено семінар-тренінг на базі готелю «AllureInn» (викладач – Тетяна Незвещук-Когут).

[детальніше]




26 жовтня 2022 року у рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» відбулася виїзна дуальна лекція на тему «Організація поселення гостей у закладах розміщення» на базі готельно-туристичного комплексу «Буковина».

[детальніше]




21 жовтня 2022 року у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності «Харчові технології» у змішаному режимі було проведено дуальну лекцію на тему «Технології молочних продуктів: сучасні технології сирів».

[детальніше]




20 жовтня 2022 року відбулося виїзне засідання слухачів Школи кулінарної майстерності та сервісу кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ.

[детальніше]




19 жовтня 2022 року у рамках діяльності Школи кулінарної майстерності та сервісу кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ відбулася онлайн-лекція на тему «Роль української гастрономії у європейській кулінарній культурі».

[детальніше]




18 жовтня 2022 року студенти спеціальності «Харчові технології» ЧТЕІ ДТЕУ, в рамках вивчення дисципліни «Технології ресторанної продукції» (викладач - Любов Струтинська), взяли участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі», яка організована та проведена кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів Національного університету харчових технологій.

[детальніше]




14 жовтня 2022 року кафедра технологій у ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг) організувала вебінар «Тренди ресторанного ринку в час війни і часи після перемоги».

[детальніше]




5 жовтня 2022 року для студентів 2 курсу спеціальностей «Менеджмент» («Готельний і ресторанний менеджмент» та «Управління бізнесом»), «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» проведено workshop з Кароліною Топор, менеджером податкового аутсорсингу Групи компаній «Вікторія», випускницею ЧТЕІ.

[детальніше]




22 вересня 2022 року студенти кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу відвідали чернівецький готельно-ресторанний комплекс «VIKTORIA DELUXE», який має унікальну історичну концепцію.

[детальніше]




22 вересня 2022 року у рамках діяльності Школи здорового способу життя кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу для студентів ЧТЕІ ДТЕУ було організовано та проведено лекцію на тему «Кидаємо курити разом».

[детальніше]




15 вересня 2022 року для студентів ЧТЕІ ДТЕУ була організована зустріч з випускником інституту та представником молодіжної громадської організації AIESEC у Чернівцях Павлом Лупаном.

[детальніше]




9 вересня 2022 року студенти кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ разом з наставниками відвідали виставку знищеної військової техніки і озброєння збройних формувань рф, яка розміщена на Соборній площі м. Чернівців.

[детальніше]




15 липня 2022 року доцентом кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Тетяною Незвещук-Когут для студентів Дніпровського університету митної справи та фінансів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та студентів Чернівецького тррговельно-економічного інституту ДТЕУ освітніх ступенів «молодший бакалавр» та «бакалавр» спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Готельно-ресторанний менеджмент» був проведений онлайн вебінар на тему «Особливості гастрономічної культури українського народу».

[детальніше]




Червень 2022 року. «РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ФУД-ДИЗАЙН» - це нова спеціальність, затребувана на ринку праці.

[детальніше]




Протягом травня місяця 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу проведено профорієнтаційні заходи у формі онлайн-зустрічей з учнями 11 класів.

[детальніше]




25 травня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ в рамках вивчення дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» (викладачка – Любов Струтинська) проведено дуальну онлайн-лекцію «Дизайн кондитерських виробів» для студентів спеціальності «Харчові технології».

[детальніше]




18 травня 2022 року у рамках вивчення дисципліни «Етнічна кулінарія» (викладач – Любов Струтинська) для студентів спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас «Страви азіатської кухні» випускником Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, кухарем-сушистом ресторану «Венеція», food-блогером Іваном Булезюком.

[детальніше]




13 травня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу у режимі онлайн було проведено студентський круглий стіл на тему «Глобальні проблеми людства: виклики нового тисячоліття».

[детальніше]




6 травня 2022 року для студентів та співробітників ЧТЕІ ДТЕУ було проведено лекцію на тему «Обережно, кліщі!».

[детальніше]




29 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ проведено V студентську наукову Інтернет-конференцію «Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства».

[детальніше]




27 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу було проведено круглий стіл на тему «Розвиток концепції Slow food у сфері гостинності» у режимі on-line.

[детальніше]




22 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ та кафедрою технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету (м.Київ) організовано та проведено майстер-клас «Крафтова пасхальна випічка».

[детальніше]




18 квітня 2022 року відбувся телеміст на тему «Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в сучасних умовах» в режимі онлайн.

[детальніше]




У квітні 2022 року слухачами наукової школи «Профі» (керівниця – к.т.н., доцент Романовська О.Л.), що функціонує при кафедрі технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ, проведено наукове дослідження щодо визначення рівня мікробіологічного забруднення робочих поверхонь у виробничих цехах закладів ресторанного господарства.

[детальніше]




13 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ в рамках діяльності Школи кондитера і вивчення дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» організовано і проведено онлайн-лекцію «12 кроків до успіху – технологічні особливості сучасного тістоведення».

[детальніше]




12 квітня 2022 року в Державному торговельно-економічному університеті (м. Київ) відбулась Міжнародна студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики».

[детальніше]




8 квітня 2022 року з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я для студентів та співробітників ЧТЕІ ДТЕУ було проведено дуальну лекцію на тему «Харчування в екстремальних умовах військового стану: «антистресовий раціон».

[детальніше]




Лютий 2022 року. З метою популяризації благодійництва як виду соціально відповідальної діяльності українських підприємств у ЧТЕІ ДТЕУ для студентів та співробітників відбулася відеопрезентація благодійної організації «Благодійний фонд «IT-Паросток»» (м. Одеса) у режимі онлайн.

[детальніше]




21 лютого 2022 року для студентів ЧТЕІ ДТЕУ відбулася презентація закордонних готельно-ресторанних комплексів для проходження міжнародного стажування на літній період.

[детальніше]




17 лютого 2022 року для студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Готельно-ресторанний менеджмент», «Туризм» та «Харчові технології» проведено презентацію Міжнародної програми практик з туроператором TEZ TOUR та готельними комплексами Туреччини 5*, сезон 2022.

[детальніше]




16 лютого 2022 року у рамках діяльності Школи здорового способу життя для студентів та співробітників ЧТЕІ ДТЕУ було проведено лекцію на тему «Вакцинація як єдиний альтернативний засіб збереження здоров’я та зупинення коронавірусної інфекції».

[детальніше]




11 січня 2022 року відбулося офіційне підписання меморандуму про співпрацю між Чернівецьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ в особі директора, професора Вдовічена Анатолія Анатолійовича та Професійно-технічним училищем № 8 в особі в.о. директора Цвірінька Романа Степановича.

[детальніше]




5 січня 2022 року відбулося офіційне підписання меморандуму про співпрацю між Чернівецьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ в особі директора, професора Вдовічена Анатолія Анатолійовича та Коровійським ліцеєм Чернівецької міської ради в особі Лупуляк Ольги Георгіївни, директора ліцею.

[детальніше]




21 грудня 2021 року Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти прийнято рішення про акредитацію освітньої програми спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа за першим бакалаврським рівнем вищої освіти та внесення сертифікату про акредитацію в Єдину державну електронну базу з питань освіти.

[детальніше]




14-17 грудня 2021 року викладачами кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу проведено профорієнтаційні заходи у навчальних закладах міста Чернівців, Дністровського та Путильського районів.

[детальніше]




13 грудня 2021 року для студентів освітніх програм «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» та «Готельно-ресторанний менеджмент» ОС «бакалавр» та «молодший бакалавр» Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ було проведено науково-практичний семінар «Українська гастрономічна культура».

[детальніше]




8 грудня 2021 року у рамках проведення IV Чернівецького регіонального форуму («Chernivtsi Regional Forum») на тему «Інновації в індустрії гостинності: чернівецькі реалії та перспективи» відбувся круглий стіл на тему: «Особливості ресторанного бізнесу Чернівців», модератором якого була доцент кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНЕУ Незвещук-Когут Тетяна Семенівна.

[детальніше]




8 грудня 2021 року у м. Чернівцях відбувся IV Чернівецький регіональний форум («Chernivtsi Regional Forum») на тему «Інновації в індустрії гостинності: чернівецькі реалії та перспективи», організований громадською організацією Фонд «Буковина інвестиційна» та Media Hub Bukobyna за партнерства Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ та телеканалу «Чернівецький промінь».

[детальніше]




7 грудня 2021 року викладачі кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу та слухачі школи Бармена прослухали вебінар на тему: «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати».

[детальніше]




26 листопада 2021 року викладачі кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу в рамках святкування Всеукраїнського тижня професійної освіти відвідали он-лайн тренінг «Майстерня з профорієнтації».

[детальніше]




15 листопада 2021 року у контексті інтернаціоналізації вищої освіти та академічного співробітництва між закладами вищої освіти України та Республіки Польщі відбулася гостьова лекція докторки Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyza v Gorzow Wielkopolski Йоанни Купчик (м. Гожув-Велькопольський, Республіка Польща).

[детальніше]




13 листопада 2021 року відбувся Найбільший Всеукраїнський молодіжний форум YouthSpeak Forum – щорічна подія, яку організовує громадська організація AIESEC по всьому світу, і яка спрямована на пошук нових шляхів для покращення, як окремої особистості, так і всієї країни в цілому.

[детальніше]




12 листопада 2021 року у Чернівецькому торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету для студентів 1 курсу відбулися наукові читання, присвячені глобальним проблемам сучасності.

[детальніше]




10 листопада 2021 року відбулось засідання учасників Школи кулінарної майстерності та сервісу, яка функціонує при кафедрі технології та організації готельно-ресторанного бізнесу, у формі участі у практичному вебінарі «Крафтова випічка - можливість бути в тренді», який організований компанією Lesaffre.

[детальніше]




9 листопада 2021 року відбувся вебінар на тему: «Методика організації проведення практичної підготовки на базі «ПрАТ «Імпульс» для студентів ОС «бакалавр» та ОС «магістр» усіх спеціальностей та форм навчання ЧТЕІ КНТЕУ» зі стейкголдером - головою правління ПрАТ «Імпульс» Плахутою Оленою Іванівною.

[детальніше]




7 листопада 2021 року студенти 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» ОС молодший бакалавр Костиник І., Лушпаєва Т. та Мельничук А. успішно завершили курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач». Курс проходив за підтримки Міністерства аграрної політики та посольства України, через платформу масових відкритих он-лайн курсів «Prometheus».

[детальніше]




4 листопада 2021 року у ЧТЕІ КНТЕУ відбувся VIII фестиваль-ярмарок «Свято гарбуза», який щорічно організовується за підтримки Департаменту соціально-економічного розвитку і стратегічного планування Чернівецької міської ради та за участю студентів і викладачів інституту, профільних навчальних закладів, випускників, фахівців-практиків, стейкголдерів м. Чернівці та Чернівецької області, м. Київ, та всіх тих хто хоче поділитися своїми вміннями у приготуванні страв, виробів, напоїв з гарбуза!

[детальніше]




Листопад 2021 року. Святкування Фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».

[детальніше]




18-31 жовтня 2021 року науковці кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу: к.т.н. доцент Паламарек Каріна Вікторівна, к.т.н. доцент Данилюк Інна Петрівна, к.е.н. доцент Незвещук-Когут Тетяна Семенівна, к.т.н. старший викладач Брикова Тетяна Миколаївна, к.т.н. старший викладач Романовська Ольга Леонідівна, к.т.н. доцент Марусяк Тетяна Михайлівна, старший викладач Струтинська Любов Тодорівна, проходили підвищення кваліфікації у Навчальному центрі готельної та ресторанної справи мережі Reikartz Hotel Group, що об'єднує більше 40 готелів в Україні та за її межами.

[детальніше]




11 жовтня 2021 року відбулась головна подія в кулінарному світі України - фінал відбору на Міжнародний конкурс шеф-кухарів високої кухні Bocuse d'Or Europe Final 2022.

[детальніше]




8 жовтня 2021 року завідувачем кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу к.т.н., доцентом Паламарек К.В. проведено зустріч зі стейкголдером - випускницею ЧТЕІ КНТЕУ, директором готельно-ресторанного комплексу «Буковинська зірка» - Якобець Г.П.

[детальніше]




5 жовтня 2021 року відбулась чергова зустріч з стейкголдером студентів спеціальності «Харчові технології» у лабораторії кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу, яка організована на базі ресторану концерт-холу «Флора клуб».

[детальніше]




З 23 серпня по 1 жовтня 2021 р. к.т.н., доцент кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Марусяк Тетяна Михайлівна проходила міжнародне стажування за напрямком «Академічна доброчесність» на базі Вищого Семінаріуму Духовного університету UKSW (Польща, м. Варшава).

[детальніше]




Вересень 2021 року. Випускник ЧТЕІ КНТЕУ - учасник кулінарного реаліті «Пекельна кухня».

[детальніше]




23 вересня 2021 року на Соборній площі м.Чернівці відбувся «Ярмарок вакансій», організований Обласним центром зайнятості, співорганізаторами якого виступає Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ.

[детальніше]




14 вересня 2021 року у лабораторії з технології виробництва продукції ресторанного господарства та устаткування відбулося практичне заняття наукового гуртка «Профі», що функціонує при кафедрі технології та організації готельно-ресторанного бізнесу.

[детальніше]




9 вересня 2021 року для студентів І курсу спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Готельно-ресторанний менеджмент» проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Готельна справа» на тему «Історія розвитку готельного господарства» під керівництвом к.е.н., доцента кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Незвещук-Когут Тетяни Семенівни. Заняття проводилося на базі готельно-ресторанного комплексу «AllureInn».

[детальніше]




3 вересня 2021 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу, спільно з Центром розвитку кар'єри, практичної підготовки та працевлаштування студентів і випускників, було проведено майстер-клас на тему: «Використання сучасних видів устаткування у закладах готельно-ресторанного господарства».

[детальніше]




2 вересня 2021 року відбулася зустріч з приводу підписання Меморандуму про співпрацю між Чернівецьким торговельно-економічним інститутом Київського національного торговельно-економічного університету та ТОВ «БУКОВИНА ТЦР» (ресторан «ГРАНД РОЯЛЬ)».

[детальніше]




6 липня 2021 року відбулася зустріч з представником Чернівецької міської філії ЧОЦЗ.

[детальніше]




16-17 червня 2021 року на кафедрі технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ відбувались державні екзамени у студентів денної форми навчання СВО «бакалавр» спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».

[детальніше]




18-19 червня 2021 року у місті Києві у виставковій залі «Парковий» відбувалася перша в Україні міжнародна готельна конференція – International Hospitality Conference.

[детальніше]




3-5 червня 2021 року у м. Київ відбулась Міжнародна виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021 та Всеукраїнський конкурс 2021, за номінаціями «Кращі хлібобулочні вироби спеціального призначення 2021» та «Краща Великодня випічка 2021».

[детальніше]





Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/local/www/chtei/ua/include/config/news.php on line 63