Заняття Школи кондитера
22-23 лютого 2016 року у лабораторії з технології виробництва продукції ресторанного господарства та устаткування відбулися заняття Школи кондитера, метою яких було оволодіння студентами нових прогресивних напрямів світового кондитерського мистецтва.
Старшим викладачем кафедри технології і організації ресторанного господарства Палагнюк О. І. було прочитано лекцію на тему «Спеції в борошняних кондитерських виробах».
Під час проведення практичного заняття під керівництвом старшого викладача Ревуцької Л.Я. студенти приготували бісквітні торти, штрудель, отримали можливість ознайомитися із класичними рецептами бісквітних напівфабрикатів, словником термінів й понять на основі міжнародної професійної лексики.
Як результат, студенти оволоділи теоретичними знаннями щодо використання спецій в борошняних кондитерських виробах, а також мали можливість приготувати вироби з їх застосуванням.