Майстер-клас на тему
«Сучасні методи теплової обробки харчових продуктів»
16 травня 2018 року для студентів ІІ курсу спеціальності «Харчові технології» на базі розважального клубу «Бартка» у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства (ст. викладач Струтинська Л.Т.) проведено майстер-клас на тему «Сучасні методи теплової обробки харчових продуктів».
Під час майстер-класу майбутні кулінари мали можливість спостерігати за роботою бригади кухарів під керівництвом шеф-кухаря Бєлєцева Олексія та ознайомитися на практиці з сучасними методами теплової обробки харчових продуктів на професійному інноваційному устаткуванні.
Щиро вдячні керівництву ТОВ «Гойра Груп» за співпрацю та сприяння у формуванні професійних навиків у майбутніх інженерів-технологів!