Заняття Школи кулінарної майстерності та сервісу
13 листопада 2018 року Школою кулінарної майстерності та сервісу розпочато цикл занять з карвінгу. Перше знайомство студентів-першокурсників з цим видом мистецтва відбулось на майстер-класі майстра з карвінгу, багаторазовим призером кулінарних конкурсів та фестивалів, випускником ЧТЕІ КНТЕУ та Київської кулінарної академії, членом Асоціації Шеф-кухарів України Подоляна Олександра, який проводив заняття спільно з нашими студентами спеціальності «Харчові технології» і також призерами конкурсів Катеринчуком Святославом та Руснак Лілею.
Карвінг є перспективним напрямком діяльності у сфері ресторанного бізнесу, який широко застосовується у роботі закладів ресторанного господарства та при наданні послуг кейтерингу. І тому, значну увагу студенти приділяють навчанню саме цих практичних навичок, активно відвідуючи заняття і працюючи на них. Так, на першому занятті студенти ознайомились з інструментами, видами овочів, що необхідні для роботи та вивчили первинні техніки різьблення по гарбузі та коренеплодах.
Висловлюємо щиру вдячність за співпрацю з кафедрою технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ та постійну допомогу у навчанні студентів нових напрямків ресторанного бізнесу Подоляну О.!