Вебінар на тему:
«HoReCa Буковини: стан, особливості та перспективи розвитку в сучасних умовах»
22 вересня 2020 року завідувачем кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ Незвещук-Когут Т.С. для студентів факультету інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій було проведено вебінар на тему: «HoReCa Буковини: стан, особливості та перспективи розвитку в сучасних умовах». Модератором вебінару була д.е.н., професор, кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНАХТ Ткач В.О.
Під час вебінару лектор провела інтерактивну лекцію; ознайомила з туристично-рекреаційним потенціалом та туристичною інфраструктурою Чернівецької області; відзначила основні курортні та готельно-ресторанні комплекси та заклади ресторанного господарства; виділила локальні продукти Буковини; розповіла про особливості та відкрила деякі секрети страв Буковинської кухні.
Як висновок, наголосила на перспективних напрямках розвитку туризму області, у тому числі гастрономічного, що в останні роки набуває великої популярності серед туристів. Також, Тетяна Семенівна запросила студентів ОНАХТ до участі у VII Студентському благодійному фестивалі кулінарного мистецтва «Свято гарбуза – 2020», що планується провести 20 жовтня 2020 року в режимі он-лайн.
Майбутні фахівці-магістри задавали багато запитань, в тому числі про особливість організації освітнього процесу у ЧТЕІ КНТЕУ, можливість проходження виробничої практики, у тому числі за кордоном. Надзвичайно активним було обговорення страв Буковинської кухні, яка ніколи і нікого не залишає байдужим.