Засідання Міжнародної науково-практичної конференції
«Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних,
харчових і переробних виробництв»
24 листопада 2020 року студент 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Лупан Павло і старший викладач Кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ Струтинська Любов Тодорівна прийняли участь у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», яка відбувалася на базі кафедр обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф. Ю. Ялпачика і харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійський державний агротехнологічний університет ТДАТУ імені Дмитра Моторного у м. Мелітополь. Учасниками конференції стали представники вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ, здобувачі наукових ступенів, магістранти та студенти, фахівці і керівники харчових, переробних, сільськогосподарських підприємств, готелів і ресторанів України, Польщі та США. На конференції обговорено техно-новини ресторанного бізнесу, удосконалення процесів і технологій виробництва ресторанної продукції та переваги повернення автентичних фуд-делікатесів в меню закладів ресторанного господарства в сучасних умовах. У практичній частині конференції продемонстровано розробки гастрономічних продуктів та страв функціонального призначення з м’яса равликів та телятини, авторами яких є науковці Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського та інноваційне обладнання по переробці молока для крафтових виробництв.
Дякуємо організаторам за запрошення та можливість стати учасником заходу з високим науковим та фаховим рівнем!