ІІ міжвузівська науково-практична конференція
«Інноваційні напрями розвитку вітчизняного
туристичного та готельно-ресторанного бізнесу»
15 грудня 2020 року викладачі кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ Данилюк І. П., Романовська О. Л., Струтинська Л. Т. та студенти спеціальності «Харчові технології» Данилюк Вікторія і Корнеско Ярослава брали участь у ІІ міжвузівській науково-практичній конференції «Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», яка організована в онлайн форматі Вінницьким торговельно-економічним коледжом Київського національного торговельно-економічного університету.
На конференції обговорювались актуальні питання та проблеми: обмін ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень, розробками практичних рекомендацій щодо проблем розвитку та підвищення ефективності функціонування підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення.