Спадкоємність поколінь випускників


Заняття Школи барменів на тему: «Легкі коктейлі: чарівність смаку»

6 листопада 2018 року в лабораторії з технології напоїв і барної справи було проведено заняття Школи барменів на тему: «Легкі коктейлі: чарівність смаку» за участі представника Буковинської Асоціації барменів «BukovinaBarmenSсhool», багаторазового призера всеукраїнських та міжнародних конкурсів кулінарного мистецтва та сервісу Гакмана Олексія.

Під час заняття слухачі Школи опанували технологію приготування легких алкогольних коктейлів, методи подавання та презентації алкогольних міксів – «Рожева Леді» (PinkLady), «Том Коллінз» (TomCollins), «Джин тонік» (Gin&Tonic), «Блакитна лагуна» (BlueLagoon), «Дайкири» (Daiquiri), «Мохіто» (Mojito), «Ром-сік» (Rum&Juice).

На прикінці заняття керівник Школи барменів к. т. н. Паламарек К. В. та керівник центру маркетингу та сприяння працевлаштуванню студентів Канут Н. С. ознайомили студентів з умовами проходження практики та подальшого працевлаштування у провідних закладах ресторанного господарства.

Щиро дякуємо Гакману Олексію ( наш випускник 2018р. спеціальність «Харчові технології») за проведений майстер клас, популяризацію барної справи серед студентської молоді та ознайомлення майбутніх технологів з тонкощами і секретами технології приготування легких коктейлів!!!