Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР | ||
Код/галузь знань: 18 Виробництво і технології | ||
Спеціальність: 181 Харчові Технології / Освітня програма: Харчові технології
Детальніше про спеціалізацію |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет: заява + мотиваційний лист* + НМТ**; Контракт: заява + мотиваційний лист* *(Зразок мотиваційного листа / покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Конкурентоспроможний фахівець ресторанного бізнесу, обізнаний у виробничих, технологічних та сервісних процесах роботи ресторану, який знає як організувати робоче місце, ділянку, цех із виробництва продукції ресторанного господарства, здатний розробити нормативну документацію, компетентний в організації процесів обслуговування споживачів ресторанних послуг. |
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ БАКАЛАВР | ||
Код/галузь знань: 18 Виробництво і технології | ||
Спеціальність: 181 Харчові Технології / Освітня програма: Харчові технології
Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет: заява + мотиваційний лист* + НМТ**; Контракт: заява + мотиваційний лист* *(Зразок мотиваційного листа / покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Конкурентоспроможний фахівець ресторанного бізнесу, обізнаний у виробничих, технологічних, сервісних та управлінських процесах роботи закладів ресторанного господарства. Ресторатор, який знає як організувати діяльність закладу ресторанного бізнесу, компетентний в управлінні технологічними процесами, забезпеченні контролю якості і безпечності виробництва ресторанної продукції. Експерт в галузі ресторанного бізнесу, здатний розробити нормативну документацію, спроектувати сучасний заклад ресторанного господарства і запустити його в роботу. Фахівець з розробки (коректуванні) концепції ресторану, організації роботи ресторану, безперебійної взаємодії всіх його підрозділів та контролю фінансів (аналіз прибутку, аналіз витрат). |
||
Спеціальність: 181 Харчові Технології / Освітня програма: Ресторанні технології та фуд-дизайн Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет: заява + мотиваційний лист* + НМТ**; Контракт: заява + мотиваційний лист* *(Зразок мотиваційного листа / покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Висококваліфікований фахівець ресторанного бізнесу, який володіє комплексом базових та міждисциплінарних знань і практичних навичок щодо управління технологічними, виробничими і сервісними процесами в закладах ресторанного господарства, має мистецький стиль мислення та бізнес-орієнтований на запити і потреби сучасного ринку споживачів ресторанних послуг. Креативник, який знає як створити і презентувати новий ресторанний продукт, що матиме довготривалі вибухові враження цільової аудиторії споживачів. Вміє застосовувати сучасні digital-технології крафтових виробництв, фуд-арту, фуд-стайлінгу та фуд-сервісу. |
||
Код/галузь знань: 24 Сфера обслуговування | ||
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет/ Контракт: тест* або діюче ЗНО (2019-2021 рр.); |
Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Конкурентоспроможний фахівець, обізнаний в управлінських процесах роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Компетентний керівник в управлінні технологічними процесами, забезпеченні контролю якості і безпечності виробництва ресторанної продукції та готельних послуг. Експерт в галузі ресторанних технологій та готельного бізнесу, здатний розробити унікальний ресторанний продукт, спроектувати сучасний заклад готельно-ресторанного господарства. |
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ МАГІСТР | ||
Код/галузь знань: 24 Сфера обслуговування | ||
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Контракт: заява + мотиваційний лист* або фаховий іспит в ЧТЕІ ДТЕУ *(Зразок мотиваційного листа / покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Майбутній фахівець в сфері HoReCa, обізнаний в управлінських процесах роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Компетентний керівник у розвитку власного бізнесу, організації готельного та ресторанного сервісу, розробці механізмів оптимізації та інноваційних моделей в готельно-ресторанному бізнес. Експерт в галузі HoReCa, здатний розробити та впровадити в життя бізнес-план свого проекту на основі кращого досвіду в сфері HoReCa, розробити ефективні моделі по організації обслуговування клієнтів, започаткувати власний start-up, розробити унікальний ресторанний продукт, спроектувати сучасний готельно-ресторанний комплекс і запустити його в роботу, розробити стратегію забезпечення конкурентоспроможності на ринку у короткостроковій і довгостроковій перспективі. |