Відділ науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків
Загальні відомості
Діяльність відділу науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків спрямована на: організацію, контроль та вдосконалення навчально-методичної, науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності інституту; сприяння впровадженню в освітній процес інноваційних технологій навчання, інтеграції освітнього процесу і науки; розвитку наукового потенціалу професорсько-викладацького складу та здобувачів вищої освіти.
Основними завданнями відділу науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків є: детальніше...
Склад відділу
-
Шимко Алла Василівна - начальник відділу
-
Кравчук Роксоляна Вячеславівна - провідний фахівець
-
Савєльєва Неля Степанівна - старший інспектор
-
Горжу Леся Іванівна - провідний фахівець
Наші контакти:
- тел. (0372) 52-21-22
- e-mail: naukv@chtei-knteu.cv.ua
Наукова діяльність
Міжнародна діяльність
Методична рада ЧТЕІ ДТЕУ
Методична робота
Новини
24-25 травня 2023 року науковці ЧТЕІ ДТЕУ взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії», що проводилася на базі Уманського національного університету садівництва.
11 травня 2023 року у ЧТЕІ ДТЕУ відбулась міжнародна науково-практична конференція «Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції».
28 квітня 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті (м. Київ) відбувся фінал V Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проєктів «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН».
22 березня 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті відбулась ІІ Міжнародна студентська наукова конференція «Hotel, restaurant and tourism business: realities and challenges» («Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики»), яку організував факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
16 березня 2023 року до Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ прибула делегація у складі Паоло Брешиа (Paolo Brescia), президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і UCM-Italy, редактора книг на тему кулінарології і туризму Італії, та випускників проєкту «Euro Est» Андрія Садового, піццайоло, і Єлизавети Горпиняк, спеціаліста-офіціанта.
16 березня 2023 року у навчальній лабораторії кафедри харчових технологій та готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ, в рамках проєкту підготовки до літньої практики в Італії «Euro Est», італійським ресторатором Паоло Брешиа (Paolo Brescia), президентом Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy, та випускниками проєкту «Euro Est» Андрієм Садовим і Єлизаветою Горпиняк проведено два майстер-класи за темою «Культура та особливості сучасної італійської кухні та сервісу».
5 травня 2022 року у Чернівецькому торговельно-економічному інституті Державного торговельно-економічного університету відбулась міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект».