Засідання методичної ради ЧТЕІ КНТЕУ
12 квітня 2017 року відбулося чергове засідання методичної ради ЧТЕІ КНТЕУ. На початку засідання директор Ореховська Т.М. нагородила грамотами за вагомий внесок у розвиток волейболу та гідне представлення ЧТЕІ КНТЕУ на міському та всеукраїнському рівнях студентів-спортсменів: Гринько Ванду Сергіївну, Куду Юлію Володимирівну, Блажук Алісу Валеріївну, Волос Антоніну Олегівну, Бичкову Ганну Олександрівну, Ядукову Богдану Валеріївну, Шевчук Наталію Віталіївну, Беринду Олександру Володимирівну, Черевайко Галину Миколаївну та тренера жіночої студентської волейбольної команди Гринька Сергія Олександровича.
Також Ореховська Т.М. вручила подяки за гідне представлення ЧТЕІ КНТЕУ на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук Пилипець Олександрі Вікторівні, яка отримала за диплом І ступеня, та Яремчук Анастасії Віталіївні – за диплом ІІІ ступеня.
Дипломами Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було нагороджено випускників ЧТЕІ КНТЕУ Сухова Сергія Олександровича за ІІ місце та Бевзюк Ольгу Олегівну – за ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт.
Подяки за гідне представлення ЧТЕІ КНТЕУ на Міжнародному кулінарному фестивалі з кулінарного і кондитерського мистецтва «FoodLandBukovina-2017» отримали від директора інституту такі студенти:
1. За здобуття І місця та золотої медалі:
- Андрушко Павло – у номінації «Страва з риби, морепродуктів»;
- Фербей Ірина – у номінації «Кращий шеф-кондитер»;
- Даскалюк Валерія та Руснак Луїза – у номінації «Ексклюзивний весільний торт»;
- Понич Володимир – у номінації «Художня робота з тіста»;
- Чорноус Станіслав – у номінації «Святковий торт».
2. За здобуття ІІ місця та срібної медалі:
- Гакман Олексій – у номінації «Художня робота з тіста»;
- Тимофеєва Анастасія – у номінації «Вегетаріанська страва»;
- Петрюк Вадим – у номінації «Страва з телятини»;
- Горбатий Михайло – у номінації «Страва з риби, морепродуктів»;
- Ворожбит Вікторія – у номінації «Страва автентичної кухні»;
- Ладаняк Оксана – у номінації «Кращий шеф-кондитер»;
- Карвацька Кароліна – у номінації «Святковий торт».
3. За здобуття ІІІ місця та бронзової медалі:
- Івоняк Уляна та Козак Валентин – у номінації «Страва зі свинини»;
- Добровольський Василь та Гакман Олексій – у номінації «Страва автентичної кухні»;
- Лейбюк Сергій та Сеник Вероніка – у номінації «Кращий шеф-кондитер».
Ореховська Т.М. вручила почесну грамоту за сумлінну працю, високу професійну майстерність, відданість справі, а також за розвиток творчих кулінарних здібностей у молодого покоління та за підготовку студентів-переможців до участі у Міжнародному кулінарному фестивалі з кулінарного і кондитерського мистецтва «FoodLandBukovina-2017» Ревуцькій Любові Яківні, старшому викладачу кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ. Подяку за сумлінну працю та підготовку студентів-переможців у даному заході отримала Паращук Анастасія Віталіївна, старший лаборант кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ.
З днем народження привітали Лошенюк Ірину Романівну, к.т.н., зав. кафедрою товарознавства, маркетингу та комерційної логістики та Багрія Конона Леонідовича, к.е.н., доцента кафедри обліку і оподаткування.
Після урочистої частини продовжилося засідання методичної ради згідно з порядком денним, на якому розглядалися такі питання і прийнято рішення:
№ з/п |
Питання |
Доповідачі |
Прийняті рішення |
1 |
Про розвиток електронного навчання у ЧТЕІ КНТЕУ |
Начальник ІОЦ Валецька Т.М. |
Прийнято ухвалу |
2 |
Про використання модельних ігор як інноваційного методу навчання на факультеті обліку, фінансів та економічної діяльності | В.о. декана ФОФЕД Бикова Н.В. | Прийнято ухвалу |
3 |
Про рекомендацію до впровадження в освітній процес навчально-методичних видань |
Декани факультетів |
Рекомендовано до впровадження в освітній процес подані навчально-методичні видання |
4 |
Різне |
Маначинська Ю.А., Канут Н.С. |
Інформацію взято до відома |