Майстер-клас – презентація
інноваційного устаткування
всесвітньовідомого бренду RATIONAL
На базі ресторанного комплексу «Брізоль» для провідних рестораторів Буковини Торговельним домом «S-PROF» був проведений майстер-клас – презентація інноваційного устаткування всесвітньовідомого бренду, одного з лідера світового ринку з півстолітньою репутацією RATIONAL.
Студенти та викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ також взяли участь у зазначеному заході, під час якого ознайомилися з особливостями роботи та обслуговування універсального теплового устаткування, що здатне виконувати 80% усіх теплових процесів, які потрібні в технології виробництва страв – пароконвектомату.
Для демонстрації переваг пароконвектомату кухарі-професіонали за лічені хвилини готували страви з овочів, грибів, риби, м'яса та сиру. Унікальна комбінація тенів і вентиляторів дозволяє безперервно готувати різні страви – від салату Олів’є (до 5 хв.), шніцеля (1 хв. 20 с), сирної запіканки (25 хв.) і до стейків (7 хв.), при цьому не турбуючись ні про змішування ароматів, ні про санітарний стан устаткування, оскільки всі ці функції виконуються автоматично.
Як завжди, майстер-клас завершився дегустацією приготовлених страв, що справді здивували усіх присутніх особливим смаком.
Висловлюємо безмежну вдячність організаторам: директору ГРК «Буковинська зірка» Якобець Анні (с. Бояни), директору ресторанного комплексу «Брізоль» Кондрук Людмилі (м. Чернівці) та Шкільнюк Юлії Михайлівні, інженеру-технологу, голові екзаменаційної комісії ЧТЕІ КНТЕУ зі спеціальності «Харчові технології» за надану можливість та допомогу у формуванні професійних компетентностей наших студентів на основі новітніх підходів та європейських стандартів ресторанного бізнесу!