Дуальне лабораторне заняття на тему:
«Технологічні процеси обробки овочів з елементами карвінгу»
21 лютого 2018 року старшим викладачем кафедри, Струтинською Л. Т., разом з багаторазовим призером кулінарних конкурсів та фестивалів, випускником ЧТЕІ КНТЕУ та Київської кулінарної академії, членом Асоціації Шеф-кухарів України, су-шефом ресторану «Сорбона», Подоляном Олександром, було проведено дуальне лабораторне заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» на тему: «Технологічні процеси обробки овочів з елементами карвінгу».
Оскільки мистецтво карвінгу є невід’ємною частиною креативної презентації страв, а якість їх подавання визначає рівень професіоналізму кожного спеціаліста, володіння уміннями художньої різьби по овочах та фруктах є важливою складовою компетентності сучасного інженера-технолога.