Cемінар на тему
«Європейські стандарти з дослідження якості харчових продуктів»
27 квітня 2018 року у ДП «Буковинастандартметрологія» у рамках вивчення дисципліни «Основи стандартизації, метрології та управління якістю» для студентів 2 курсу спеціальності «Харчові технології» було проведено семінар на тему «Європейські стандарти з дослідження якості харчових продуктів».
Семінар організувала старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ Романовська О. Л., яка окреслила основні шляхи впровадження європейських стандартів у діяльності закладів ресторанного господарства України.
Запрошеною гостею стала начальник відділу з підтвердження відповідності продукції, послуг та систем управління Наконечна Н. М., яка детально ознайомила студентів із чинними стандартами забезпечення якості харчових продуктів, що діють в Україні.