Науково-практичний семінар на тему
«Розробка технологічної документації на ресторанну продукцію»
20-21 лютого 2021 року у кулінарній школі «RESSTORIAproject» відбувався науково-практичний семінар на тему «Розробка технологічної документації на ресторанну продукцію», організований для фахівців сфери ресторанного бізнесу.
Теоретичну частини семінару провела старша викладачка кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ – Струтинська Любов Тодорівна, практичну частину – випускниця ЧТЕІ КНТЕУ та Кулінарної академії І. Брагіна, Член асоціації шеф-кухарів України – Лакуста Яна. Спікерами продемонстровано теоретичні особливості складання технологічної документації на основі відповідних нормативних документів та формування технологічного ланцюга – «ідея-сировина-готова продукція-споживач». Отримані теоретичні знання учасники закріпили на практичній частині семінару, створивши свою авторську страву та розробивши на неї пакет технологічної документації.
Дякуємо керівнику кулінарної школи «RESSTORIAproject» - Балдис Валентині Володимирівні – за запрошення та постійну співпрацю!