Навчання на тему
«Проектування, будівництво та оснащення закладу ресторанного господарства»
1 березня 2021 року доцент кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Данилюк Інна Петрівна пройшла навчання на тему «Проектування, будівництво та оснащення закладу ресторанного господарства». Вебінар організований навчальним центром «PROFI CLUB» та громадською організацію «Ресторанна гільдія» в дистанційному режимі на платформі Zoom
В програмі навчання розглядались ключові принципи проектування закладів ресторанного господарства, вимоги до об’ємно-планувальних рішень приміщень, внутрішнього оздоблення, інженерних мереж та комунікацій об’єкта ресторанного господарства. Учасники вебінару ознайомились із законодавством та нормативними документами, які регламентують проектування, будівництво і оснащення ресторану. Надано рекомендації щодо підбору технологічного обладнання з урахуванням типу закладу та асортименту страв, кількості і розташування технологічного обладнання. Опрацьовані типові помилки в проектуванні і будівництві закладів ресторанного господарства.
Отримані знання, навички та практичні рекомендації, будуть застосовуватись у навчальному процесі, зокрема під час викладання дисциплін «Інжиніринг будівель» та «Устаткування закладів ресторанного господарства». Це дасть можливість студентам опанувати передові технології та сучасні напрямки технічного прогресу у сфері готельно-ресторанного бізнесу.