VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція
«Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи»
18 березня 2021 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи» у онлайн-режимі з використанням інтернет-платформи «Zoom». Для презентації студентських наукових досягнень було організовано роботу 9 дискусійних платформ із можливістю презентувати свої наукові роботи в онлайн-режимі, а саме:
- HoReCa: новітні тенденції.
- Інновінг у туризмі.
- Ресторанні технології та сервіс.
- Крафтові технології.
- International Hotel, Restaurant and Tourism Business.
- Архітектура та дизайн.
- Проєктне та інженерне забезпечення: концепція безпеки об’єктів гостинності.
- Спортивний менеджмент та рекреація.
- Фізична культура: здоровий спосіб життя молоді.
У конференції взяли участь студенти з різних закладів вищої освіти України - м. Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Чернівці, Запоріжжя, Луцьк, Івано-Франківськ, Вінниця, Умань, Коломия.
Студенти і викладачі кафедри ТОГРБ також взяли участь у конференції, презентувавши тези доповідей у різних секціях. На онлайн-платформі секції «Крафтові технології» з доповідями виступили студенти 4 курсу спеціальності «Харчові технології» - Данилюк Вікторія (наук. керівник к.т.н., доцент Данилюк Інна Петрівна) та Лупан Павло (наук. керівник ст. викладач Струтинська Любов Тодорівна). За результатами роботи секції студенти нагороджені дипломами ІІІ ступеню