Науково-практичний вебінар
«Святкова випічка, особливості тістоприготування»
25 березня 2021 року в рамках вивчення дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» студенти кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу спеціальності «Харчові технології» взяли участь у науково-практичному вебінарі «Святкова випічка, особливості тістоприготування», який організований компанією Lesaffre Ukraine (м.Київ), присвячений Великодній святковій випічці.
Спікери - кандидат технічних наук, технолог Тетяна Голікова та технолог Ольга Новікова - ознайомили слухачів з асортиментом популярних Великодніх кондитерських виробів різних країн світу, охарактеризували технологічні властивості нових поліпшувачів та інгредієнтів для здобних виробів, докладно продемонстрували хід технологічного процесу виробництва Великодніх кондитерських виробів на прикладі пасок, панетонів та пряників. Всі учасники отримали рецептури авторських пасок та практичні рекомендації щодо вирішення виробничих ситуації в процесі замішування тіста, формування, випікання та оздоблення готових виробів.
Дякуємо організаторам за високий науковий рівень проведеного заходу, практичні рекомендації та поради, які студенти зможуть використовувати на лабораторних роботах, у підготовці до конкурсів та розробці своїх авторських рецептур.