Міжнародна виставка
«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021»
3-5 червня 2021 року у м. Київ відбулась Міжнародна виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021 та Всеукраїнський конкурс 2021, за номінаціями «Кращі хлібобулочні вироби спеціального призначення 2021» та «Краща Великодня випічка 2021».
Вже традиційно участь у заходах взяли студенти та викладачі Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу, а також представники Національного університету харчових технологій та 12 підприємств галузі, загалом 120 конкурсних зразків.
Конкурс проходив у два етапи. На І етап для експозиції було представлено 14 зразків хлібобулочних виробів, виготовлених за авторськими рецептами. В рамках проведення ІІ етапу всі представлені вироби презентовані на виставці стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
За результатами дегустаційної комісії учасники від ЧТЕІ КНТЕУ були нагороджені дипломами та подяками, які офіційно вручені директором Чернівецького торговельно-економічного інституту ЧТЕІ – Анатолієм Анатолійовичем Вдовіченим:
У номінації «Кращі хлібобулочні вироби спеціального призначення 2021:
Дипломами І ступеня:
- «Хліб «Медовий» - Данилюк І. П., Главацька Н. В.;
- «Хліб гречаний» - Данилюк І. П., Кравченко М. Ф.;
- «Хліб «Латвійський» - Романовська О. Л., Кравченко М. Ф.;
- «Хліб пшеничний з гарбузом» - Струтинська Л. Т.
Дипломами ІІ ступеня:
- Хліб «Мультизерновий» - Данилюк І. П.;
- «Хліб «Здоров’я» - Романовська О. Л., Кравченко М. Ф.;
- Хліб «Мигдальний» - Данилюк І. П., Данилюк В. В.;
- Хліб «Селянський з печеною картоплею та розмарином» - Данилюк І. П., Ротар О. В.;
- Хліб на житньо-пшеничній заквасці з насінням гарбуза - Струтинська Л. Т., Руснак К. А.;
- Хліб пшеничний на заквасці з в’яленими томатами - Струтинська Л. Т., Габор Д. В.;
- «Хліб житній на заквасці» - Струтинська Л. Т., Мельничук Т. В.
Дипломом ІІІ ступеня:
- «Чіабата з морквою» - Струтинська Л. Т., Мельничук Т. В., Лакуста Я. В.
У номінації «Краща Великодня випічка 2021»:
Дипломом І ступеня:
- «Бріош з цукатами «Великодній» - Струтинська Л. Т., Мельничук Т. В.,
Дипломом ІІ ступеня:
- «Крафін «Великодній»» - Паламарек К. В., Паращук А. В.
З метою подальшої співпраці Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ з Всеукраїнською асоціацією пекарів підписано Меморандум про партнерство та співпрацю, що дає можливість проведення майстер-класів, презентацій нових інгредієнтів та технологій, вирішення проблем галузі харчової промисловості за участю фахівців-практиків.
Вітаємо переможців та висловлюємо слова вдячності дирекції Всеукраїнської асоціації пекарів за надану можливість та підтримку науковців і студентів ЧТЕІ КНТЕУ, високу оцінку виробів та значний вклад у формування фахових компетентностей молодої харчової еліти!