Оnline-інтенсив
«СИСТЕМА HACCP ДЛЯ HORECA: розробка та впровадження»
Серпень 2021 року. Старший викладач кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ КНТЕУ Романовська Ольга Леонідівна пройшла 3-денний online-інтенсив «СИСТЕМА HACCP ДЛЯ HORECA: розробка та впровадження». Навчання організоване навчальним центром «PROFI CLUB» та громадською організацію «Ресторанна гільдія» в дистанційному режимі на платформі Zoom. Метою тренінгу було набуття знань та практичних навиків щодо менеджменту в області безпеки харчових продуктів ISO 22000 (ДСТУ ISO 22000), що є міжнародним загальноприйнятим стандартом при організації готельно-ресторанного бізнесу уздовж всього харчового ланцюга та є невід'ємною складовою діяльності всіх закладів готельного бізнесу та ресторанного господарства. За результатом вихідного контролю знань Романовська О. Л. отримала підтверджуючий сертифікат.