ІІІ Міжнародна науково-практична конференція
«Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі»
17 жовтня 2022 року студенти спеціальності «Харчові технології» ЧТЕІ ДТЕУ, в рамках вивчення дисципліни «Технології ресторанної продукції» (викладач - Любов Струтинська), взяли участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі», яка організована та проведена кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів Національного університету харчових технологій.
Робота конференції була спрямована на розгляд тенденцій, інновацій та перспектив м'ясної галузі, використання нетрадиційної сировини у технологіях м'ясної продукції, стратегії розвитку крафтового виробництва, інновації харчових технологій та продукції для HoReCa. Це дало можливість студентам ознайомитись з результатами досліджень науковців сфери харчових технологій, практичним досвідом вітчизняних крафтових виробників локальної продукції та шеф-кухарів провідних закладів ресторанного господарства, особливостями організації гастротурів та українських гастропросторів за кордоном, аналізом поточної ситуації та трендами на світовому ринку харчових інгредієнтів.