Засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу
на базі Кулінарної студії Resttoria
20 жовтня 2022 року відбулося виїзне засідання слухачів Школи кулінарної майстерності та сервісу кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ. Лекцію-практикум на тему «Діджиталізація - інструмент удосконалення роботи закладів готельно-ресторанного бізнесу» проводили керівниця Школи Любов Струтинська та директорка студії Валентина Балдис на базі Кулінарної студії Resttoria.
На занятті було опрацьовано наступні питання:
- інноваційні ресторанні технології;
- сучасний ринок технологічного устаткування, меблів, інвентарю та посуду, що забезпечують інновації;
- особливості роботи устаткування зі штучним інтелектом;
- принципи керування устаткування з електронними чіпами;
- переваги діджиталізації технологічних процесів на професійній кухні ресторану.
Полікомпонентне навчання з використанням нових ефективних способів сприяє інтенсифікації та модернізації навчального процесу, формуванню hard skills, розвиває творчий підхід і особистісний потенціал наших студентів.
Висловлюємо слова вдячності Валентині Балдис за постійну співпрацю з кафедрою ТОГРБ та сприяння якісному навчанню молодих фахівців!