Шановні учасники кулінарної виставки-презентації, проведеної з нагоди
ІХ Благодійного фестивалю «Свято гарбуза»!»
Щиро дякуємо вам за активну участь, креативність, творчість та натхнення, а також за віддані сили та старання, які забезпечили реалізацію спільної мети – популяризацію української культури, гастрономії та традицій українського народу, а також збір коштів для допомоги Збройним Силам України.
З вашою допомогою Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ об’єднав міжнародних партнерів, а також рестораторів, науковців, педагогів, студентів та учнів майже зі всієї України – із Заходу до Сходу, із Півночі до Півдня.
Усі разом ми ще раз довели, що наша сила – в єднанні!
Кулінарна виставка-презентація, проведена з нагоди ІХ Благодійного фестивалю «Свято гарбуза» об’єднала:
12 закладів освіти з Чернівців, Бурштина, Києва, Одеси, Дніпра, Кривого Рогу, Умані:
- Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ,
- Чернівецький фаховий коледж бізнесу та харчових технологій,
- Чернівецький кооперативний фаховий коледж економіки та права,
- Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ,
- Чернівецьке професійно-технічне училище № 8,
- Загальноосвітня школа № 3 Чернівецької міської ради;
- Державний торговельно-економічний університет;
- ВСП «Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»;
- Фаховий коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеського національного технологічного університету;
- Дніпровського університету митної справи та фінансів;
- Уманського національного університету садівництва;
- Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М.Туган-Барановського (м. Кривий Ріг).
9 закладів ресторанного бізнесу та виробників продукції:
- кондитерська «Мантулки»;
- ресторан «Пікнік»;
- концертхол «Flora Club»;
- ресторан «Rita Shteinberg»;
- піцерія «La Pasta»;
- ресторан «Pang»;
- ресторан «Тераса»;
- виробники крем-сиру Rasa Premium;
- компанія «Restetika».
Представників місцевої влади – департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради.
Міжнародних партнерів з Туреччини та Італії:
- президент асоціації шеф-кухарів м. Мармарис (Туреччина), шеф-кухар Четін Деніз;
- менеджери U.M.C. Італії Володимир Лунгу та Роберта Брешіа.
Студентів, які надіслали відеороботи на тему «Технології приготування страв з гарбуза»:
1. ВСП «Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» – 3 осіб.
2. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського – 6 студентів.
3. Державний торговельно-економічний університет – 10.
4. Уманський національний університет садівництва – 3.
5. Університет митної справи та фінансів у м. Дніпро – 4.
6. Фаховий коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНТУ – 1 студент.
7. Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ – 1 студент.
8. Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ – 2 студентів.
Всього 33 відеороботи.
А також понад 200 учасників, які торгували і смакували стравами, кулінарними виробами та напоями, приготовленими з гарбуза.
Єднаймося й надалі заради перемоги, заради України!