Майстер-клас на тему «Авторські коктейлі»
23 листопада 2022 року у рамках діяльності Школи бармена (керівниця – доцент Тетяна Брикова) для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас на тему «Авторські коктейлі». Майстер-клас проводили бармени CONFERENCE-CONCERT HALL FLORA CLUB та ресторану «Пікнік» Максим Бринзан і Владислав Мойсієв.
Під час майстер-класу спікери розповідали студентам про барну стійку, її призначення та функції; ознайомили з асортиментом і класифікацією скляного посуду, барним інвентарем та інструментами і правилами роботи з ними.
Пан Максим продемонстрував техніку приготування авторських коктейлів, звернувши увагу на класифікацію змішаних напоїв та особливості їх приготування.
Всі учасники мали змогу задавати запитання щодо інгредієнтів, технологій, технік, правил подавання та вживання. Наприкінці майстер-класу відбулася дегустація приготовлених коктейлів. Це дало змогу відчути на смак кожен із інгрідієнтів.
Щиро вдячні стейкголдеру директору Наталі Шупрудько за надану можливість проведення майстер-класу на базі CONFERENCE-CONCERT HALL FLORA CLUB та ресторану «Пікнік», плідну співпрацю, що забезпечує наближення освітнього процесу до практичних умов.
Також велика подяка барменам Максиму та Владиславу за змістовний та цікавий майстер-клас, професіоналізм, щирість та відкритість!