• АБІТУРІЄНТУ
  • Умови та правила вступу до ЧТЕІ ДТЕУ
  • Вступ 2023
  • Наші спеціальності та освітні програми
  • Гуртожиток та корпуси
  • Друга вища освіта

  • СТУДЕНТУ
  • Графіки та розклади
  • Корисна інформація
  • Рада студентського самоврядування
  • ТОП-10 студентів
  • Список студентів-стипендіатів
  • Військовий облік
  • Практична підготовка
  • Реквізити для оплати за навчання та гуртожиток
  • Скринька довіри

  • СПІВРОБІТНИКУ
  • Академічна
    доброчесність
  • Заходи запобігання протиправним діям
  • Профспілковий комітет
  • Рейтинг науково-педагогічних працівників
  • Конкурсний відбір

  • Публічна інформація
  • Опитування та моніторинг
  • Громадське обговорення
  • ЧТЕІ ДТЕУ у ЗМІ
  • Події у фотографіях
  • Зворотній зв'язок

    Адреса

58002 м.Чернiвцi,
Центральна площа, 7
Тел: (0372) 51-11-58,
(0372) 52-83-50
Тел/факс: (0372) 52-21-12

E-mail:
main@chtei-knteu.cv.ua

Телефонний довідник












 

Код нашого банера:


Google+

466690

  • Інститут
    • Історія та сучасність
    • Керівництво
    • Структура, внутрішні управляючі документи
      • Організаційна структура ЧТЕІ ДТЕУ
      • Структура ЧТЕІ ДТЕУ
      • Політика у сфері якості
      • Етичні кодекси
      • Програма розвитку відокремленого структурного підрозділу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ на період до 2027 року
      • Логотип
      • Гiмн
    • Ліцензії та сертифікати
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Соціальні структури та громадські організації 
      • Профспілковий комітет
      • Рада студентського самоврядування
      • Асоціація випускників
  • Кафедри
    • Кафедра фінансів, обліку і оподаткування
    • Кафедра менеджменту, маркетингу і міжнародної логістики
    • Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
  • Підрозділи
    • Навчальний відділ
    • Відділ навчально-методичної роботи, акредитації та ліцензування
    • Відділ науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків
    • Відділ організаційно-кадрового забезпечення
    • Центр iнформацiйних технологiй
    • Центр розвитку кар'єри, практичної підготовки та працевлаштування студентів і випускників
    • Відділ бухгалтерського обліку та економічної роботи
    • Відділ адміністративно-господарського забезпечення
  • Наукова та міжнародна діяльність
    • Наукова діяльність
    • Міжнародна діяльність
    • Вісник ЧТЕІ Економічні науки
  • Навчання
    • Неформальна освіта
    • Дуальна освіта
    • Дистанційна освіта
    • Бібліотека
    • Спеціальності та освітні програми
    • Інформаційний каталог вибіркових дисциплін
    • Вища школа педагогічної майстерності і професійного розвитку
    • Гуртки та школи
    • Спорт та дозвілля


Лекція-презентація на тему «Робота ресторанного ринку під час війни»




10 березня 2023 року для студентів ОС «магістр», «бакалавр», «молодший бакалавр» таких спеціальностей як «Готельно-ресторанна справа», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Менеджмент» та Маркетинг» у режимі онлайн була проведена лекція-презентація на тему «Робота ресторанного ринку під час війни». Спікер – Андрій Магалецький, провідний фахівець-практик у готельно-ресторанному бізнесі, керуючий партнер Restetika, президент Асоціації кулінарів України. Організаторами та модераторами заходу були доценти кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Тетяна Незвещук-Когут та Тетяна Брикова.

Під час лекції пан Андрій охарактеризував основні проблеми закладів ресторанного господарства, які виникли під час воєнного стану, відзначив особливості змін у поведінці та потреб споживачів, зазначив важливість переформатування роботи закладів та запровадження антикризового менеджменту. Також пан Андрій розповів про інструменти пониження фудкосту, продемонстрував практичний кейс та реєстр звітів «Керуючий», «Шеф», «Старший бармен».

Спікер наголосив, що сучасний ресторан сьогодні – це не просто заклад харчування, а соціальний простір. Увагу в його роботі слід акцентувати на таких особливостях, як: використання будь-якої події чи заходу для підвищення ефективності діяльності закладу; поширення популярності українських страв з сучасною подачею; докладання зусиль щодо збереження персоналу і збільшення його мотивації до роботи; формування та підвищення корпоративної культури.

Також лектор ділився досвідом запуску українських та міжнародних проєктів, зокрема: «Terra Incognita: Ресторани в час війни», соціальних та волонтерських проєктів, проєкту працевлаштування «Horeca Angels», благодійного аукціону тощо.

Особливу увагу спікер сфокусував на особливостях та тенденціях роботи закладів ресторанного бізнесу після війни. Зокрема прогнозується: розвиток патріотичної складової у роботі всіх закладів ресторанного бізнесу, введення у меню національних страв, а також підвищення інтересу та популяризації культури споживання.

Викладачі та студенти інституту також активно долучалися до дискусії, висловлювали власні думки щодо питань лекції та проявили зацікавленість інформацією, наданою спікером.

Щиро вдячні Андрію Магалецькому за цікаву, актуальну та практичну інформацію, а також за можливість отримати нові знання.


Фотозвіт...


Лекція-презентація на тему «Робота ресторанного ринку під час війни»
English









Календар подій
Анонси
  • До уваги студентів! Інформація про ІХ конкурс студентських наукових робіт «Мотивація нескорених».
  • Літня практика на півдні Італії за спрямуваннями кухар, офіціант, бармен та ін.
  • Українських науковців запрошують до публікації у спецвипуску польського наукового журналу присвяченому Україні.
  • До уваги викладачів та студентів! У вас є можливість безкоштовного доступу до каталогів «Онлайн Кампус», де розміщено понад 10000 курсів і проектів найкращих університетів світу.
  • Інформація щодо можливості отримання доступу до електронних ресурсів у межах проєкту Research4Life.
  • До уваги викладачів та студентів, користувачів бібліотеки ЧТЕІ ДТЕУ!
  • До уваги науковців, здобувачів наукових ступенів доктора і кандидата наук
Останні новини
  • 6 червня 2023 року в приміщенні Чернівецької обласної військової адміністрації відбулась зустріч представників Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України із науковою молоддю закладів вищої освіти та наукових установ області.
  • Червень 2023 року. Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ запрошує на роботу.
  • 29 травня 2023 року відбулася передача трьох дронів військовим. Ці «пташки» для армійців є надійними очима у небі і, сподіваємося вбережуть не одне життя.
  • 26 травня 2023 року на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбувся Ярмарок кар’єри - 2023.
  • 26 травня 2023 року у Чернівцях відбувся перший туристичний форум «Chernivtsi Tourism Forum 2023», метою якого стало створення майданчика для обміну кращими практиками, ініціативами та ідеями щодо розвитку туристичної галузі у воєнний та післявоєнний періоди в обласному центрі Буковини.
  • Більше новин...

58002 м.Чернiвцi, Центральна площа, 7
Тел: (0372) 51-11-58, (0372) 52-83-50 Тел/факс: (0372) 52-24-19
E-mail: main@chtei-knteu.cv.ua