Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Обговорення проєктів освітніх програм


Шановні студенти, партнери, стейкголдери, колеги та випускники!


Наразі Ви перебуваєте на сторінці обговорення освітніх програм Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.


Запрошуємо Вас взяти активну участь в обговоренні проєктів освітньо-професійних програм початкового (короткого циклу), першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів вищої освіти.


Освітня програма – єдиний комплекс освітніх компонентів, спланованих і організованих для досягнення визначених результатів навчання.


З метою формування віддзеркалення в освітніх програмах тенденцій розвитку технологій та запитів підприємств у висококваліфікованих фахівцях ми проводимо публічне обговорення проектів освітніх програм, яке дає можливість здійснити належний моніторинг, аналіз ситуації на ринку праці, вивчити потреби суспільства, професійного середовища, вимоги і запити партнерів, випускників освітніх програм відповідної спеціальності.


Запропоновані Вам для розгляду проєкти освітніх програм сформовані з урахуванням вимог Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», інструкцій та стандартів МОН України, Стандартів і рекомендацій щодо забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти (Standarts and Guidelines for Quality Assurance in the European Higher Education Area), ДСТУ ІSО 9001:2015, на виконання Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності та інших нормативно-правових актів.


Своєю думкою Ви долучаєтеся до створення унікальних освітніх програм, які відображатимуть вимоги часу та створюєте нові можливості для підготовки висококваліфікованих фахівців у Західному регіоні.


Наше обговорення проводиться на засадах публічності, відкритості та поваги до всіх учасників освітнього простору в ЧТЕІ ДТЕУ.


Ваша думка важлива для нас!





Перелік проєктів освітніх програм








Обговорення освітніх програм (анкета)



Обговорення проектів освітніх програм