Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ БАКАЛАВР | ||
Код/галузь знань: 18 Виробництво і технології | ||
Спеціальність: 181 Харчові Технології / Освітня програма: Харчові технології
Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет/Контракт: заява + результат НМТ 2024 *(Зразок мотиваційного листа/ покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Мета освітньої програми Формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань, умінь та навичок для застосування в професійній діяльності у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів, зокрема у сфері ресторанного бізнесу. Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Конкурентоспроможний фахівець ресторанного бізнесу, обізнаний у виробничих, технологічних, сервісних та управлінських процесах роботи закладів ресторанного господарства. Ресторатор, який знає як організувати діяльність закладу ресторанного бізнесу, компетентний в управлінні технологічними процесами, забезпеченні контролю якості і безпечності виробництва ресторанної продукції. Експерт в галузі ресторанного бізнесу, здатний розробити нормативну документацію, спроектувати сучасний заклад ресторанного господарства і запустити його в роботу. Фахівець з розробки (коректуванні) концепції ресторану, організації роботи ресторану, безперебійної взаємодії всіх його підрозділів та контролю фінансів (аналіз прибутку, аналіз витрат). Роботодавці – партнери освітньої програми, учасники формування змісту навчання і практичної підготовки ГО «HoReCa Буковина», ГО «Буковинська гільдія кулінарів», ГС «Український кулінарний союз», ГС «Українська ресторанна асоціація», асоціації кухарів Середземномор’я UMC-Italy, ресторан концерт-хол «FloraClub» та «FloraPark», ресторан «Пікнік» РК «Noel», ресторан «Чічері», ресторація «Хата», ресторан «La Pasta», сімейна кав’ярня «ABcofee», кав’ярня «Coffee Yard». |
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ БАКАЛАВР | ||
Код/галузь знань: 18 Виробництво і технології | ||
Спеціальність:181 Харчові Технології/Освітня програма:Ресторанні технології та фуд-дизайн Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет/Контракт: заява + результат НМТ 2024 *(Зразок мотиваційного листа / покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Мета освітньої програми Формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань, умінь та навичок для застосування в професійній діяльності у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів, зокрема у сфері ресторанних технологій та фуд-дизайну. Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Висококваліфікований фахівець ресторанного бізнесу, який володіє комплексом базових та міждисциплінарних знань і практичних навичок щодо управління технологічними, виробничими і сервісними процесами в закладах ресторанного господарства, має мистецький стиль мислення та бізнес-орієнтований на запити і потреби сучасного ринку споживачів ресторанних послуг. Креативник, який знає як створити і презентувати новий ресторанний продукт, що матиме довготривалі вибухові враження цільової аудиторії споживачів. Вміє застосовувати сучасні digital-технології крафтових виробництв, фуд-арту, фуд-стайлінгу та фуд-сервісу. Роботодавці – партнери освітньої програми, учасники формування змісту навчання і практичної підготовки ГО «Асоціація готельєрів м. Чернівців», ГО «HoReCa Буковина», ГО «Буковинська гільдія кулінарів», ГС «Український кулінарний союз», ГС «Українська ресторанна асоціація», асоціації кухарів Середземномор’я UMC-Italy, ГРК «Буковинська зірка», ресторан концерт-хол «FloraClub» та «FloraPark», ресторан «Пікнік»ГРК «Allure Inn», ГРК «Noel», ресторан «Чічері», ресторація «Хата», ресторан «La Pasta», сімейна кав’ярня «ABcofee», кав’ярня «Coffee Yard». |
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ БАКАЛАВР | ||
Код/галузь знань: 24 Сфера обслуговування | ||
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Детальніше про спеціалізацію Інформаційний пакет |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Бюджет/Контракт: заява + результат НМТ 2024 |
Мета освітньої програми Підготовка конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців для організації сервісної діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу, які володіють системою компетентностей, що забезпечать соціальну мобільність фахівців і затребуваність на ринку праці, зокрема у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Конкурентоспроможний фахівець, обізнаний в управлінських процесах роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Компетентний керівник в управлінні технологічними процесами, забезпеченні контролю якості і безпечності виробництва ресторанної продукції та готельних послуг. Експерт в галузі ресторанних технологій та готельного бізнесу, здатний розробити унікальний ресторанний продукт, спроектувати сучасний заклад готельно-ресторанного господарства. Роботодавці – партнери освітньої програми, учасники формування змісту навчання і практичної підготовки ГО «Асоціація готельєрів м. Чернівців», ГО «HoReCa Буковина», ГО «Буковинська гільдія кулінарів», ГС «Український кулінарний союз», ГС «Українська ресторанна асоціація», асоціації кухарів Середземномор’я UMC-Italy, ГРК «Буковинська зірка», ресторан концерт-хол «FloraClub» та «FloraPark», ресторан «Пікнік»ГРК «Allure Inn», ГРК «Noel», ресторан «Чічері», ресторація «Хата», ресторан «La Pasta», сімейна кав’ярня «ABcofee», кав’ярня «Coffee Yard». |
ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ МАГІСТР | ||
Код/галузь знань: 18 Виробництво і технології | ||
Спеціальність: 181 Харчові Технології / Освітня програма: Ресторанні технології та бізнес
Детальніше про спеціалізацію |
||
Дисципліни, що формують професійні компетентності | Можливі посади | Вступні випробування |
|
|
Контракт: заява + мотиваційний лист* або фаховий іспит в ЧТЕІ ДТЕУ *(Зразок мотиваційного листа / покрокова інструкція як написати мотиваційний лист) |
Мета освітньої програми Підготовка керівників топ-рівня у сфері ресторанного бізнесу, здатних генерувати інноваційні ідеї та створювати унікальні ресторанні концепції, орієнтовані на успіх, компетентних в управлінні технологічними процесами з впровадженням принципів НАССР та вимог ISO, спроможних очолювати команди з управління проєктами закладів ресторанного господарства, просування бізнес-ідеї та реалізації бізнес-проєкту у підприємницькому середовищі. Конкурентні переваги і професійні можливості:
Професійні можливості. Майбутній фахівець в сфері HoReCa, обізнаний в управлінських процесах роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Компетентний керівник у розвитку власного бізнесу, організації готельного та ресторанного сервісу, розробці механізмів оптимізації та інноваційних моделей в готельно-ресторанному бізнес. Експерт в галузі HoReCa, здатний розробити та впровадити в життя бізнес-план свого проекту на основі кращого досвіду в сфері HoReCa, розробити ефективні моделі по організації обслуговування клієнтів, започаткувати власний start-up, розробити унікальний ресторанний продукт, спроектувати сучасний готельно-ресторанний комплекс і запустити його в роботу, розробити стратегію забезпечення конкурентоспроможності на ринку у короткостроковій і довгостроковій перспективі. Роботодавці – партнери освітньої програми, учасники формування змісту навчання і практичної підготовки ГО «Асоціація готельєрів м. Чернівців», ГО «HoReCa Буковина», ГО «Буковинська гільдія кулінарів», ГС «Український кулінарний союз», ГС «Українська ресторанна асоціація», асоціації кухарів Середземномор’я UMC-Italy, ГРК «Буковинська зірка», ресторан концерт-хол «FloraClub» та «FloraPark», ресторан «Пікнік»ГРК «Allure Inn», ГРК «Noel», ресторан «Чічері», ресторація «Хата», ресторан «La Pasta», сімейна кав’ярня «ABcofee», кав’ярня «Coffee Yard». |