Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Дуальна лекція на тему
«Харчування в екстремальних умовах військового стану: «антистресовий раціон»




8 квітня 2022 року з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я для студентів та співробітників ЧТЕІ ДТЕУ було проведено дуальну лекцію на тему «Харчування в екстремальних умовах військового стану: «антистресовий раціон».

Лекторка – старша викладачка кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу, керівниця Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ Струтинська Л.Т.

Запрошена спікерка – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету (м. Київ) Федорова Д.В.

У ході лекції Діна Володимирівна охарактеризувала особливості поведінки людського організму під час стресу та його наслідків, акцентувала увагу слухачів на проблему впливу харчування на стресостійкість людини, надала науково-обґрунтовані рекомендації щодо використання сировини та продуктів при виробництві страв функціонального призначення, презентувала розроблений антистресовий раціон, який забезпечує організм всіма необхідними нутрієнтами, сприяє адаптації та знижує вплив негативних факторів.

Загалом лекція була інформативно насиченою, цікавою та актуальною, що сприяло жвавій дискусії учасників.

Щиро вдячні Федоровій Діні Володимирівні за дружню співпрацю та фахові знання!


Фотозвіт...




Дуальна лекція на тему «Харчування в екстремальних умовах військового стану: «антистресовий раціон»