Міжнародна студентська наукова конференція
«Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики»
12 квітня 2022 року в Державному торговельно-економічному університеті (м. Київ) відбулась Міжнародна студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики».
Тематичні напрями роботи конференції:
- HoReCa: новітні тенденції;
- Інновінг у туризмі;
- Ресторанні технології, сервіс та фуд-дизайн;
- International Hotel, Restaurant and Tourism Business;
- Архітектура та дизайн закладів HoReCa;
- Спортивний менеджмент та рекреація;
- Здоровий спосіб життя молоді.
До участі у конференції долучились студенти Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ:
- Адам Валентина (209 група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»), науковий керівник – Паламарек К.В.;
- Іванів Інна (104 група, спеціальність «Готельно-ресторанний менеджмент»), науковий керівник – Незвещук-Когут Т.С.;
- Михальська Олександра та Бирзу Інна (207 група, спеціальність «Харчові технології»), науковий керівник – Марусяк Т.М.;
- Сандуляк Віталіна (308 група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»), науковий керівник – Романовська О.Л.;
- Салагор Олеся (307 група, спеціальність «Харчові технології»), науковий керівник – Струтинська Л.Т.
Під час конференції учасниками обговорювались актуальні теми організації діяльності закладів HoReCa, спортивного менеджменту та здорового способу життя, наукові проекти та перспективи їх впровадження.
Висловлюємо слова вдячності факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету за співпрацю та можливість долучити студентство інституту до наукового заходу, вкрай актуального та необхідного для сприяння відновлення національної економіки нашої країни!