Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Онлайн-лекція «12 кроків до успіху –
технологічні особливості сучасного тістоведення»




13 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ в рамках діяльності Школи кондитера і вивчення дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» організовано і проведено онлайн-лекцію «12 кроків до успіху – технологічні особливості сучасного тістоведення».

Спікером стала Віта Дмитрівна Ланська – бренд-шеф-пекар, керівниця департаменту «BAKERY» компанії «Ресторія Трейд», партнер і викладач у кулінарній школі «Chefs Academy» (Україна).

Під час лекції Віта Дмитрівна докладно охарактеризувала основну і додаткову хлібопекарську сировину, процес тістоведення та вплив основних факторів на тістоутворення. Також лекторка поділилася власними практичними наробками та науковими дослідженнями, що базуються на удосконаленні параметрів технологічного процесу виробництва борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів. Зі слів пані Віти більшу частину свого життя вона присвятила випічці хліба, «це не тільки мистецтво, це – філософія, історія і культура, яку хочеться прививати та передавати майбутньому поколінню».

З метою обміну досвідом до лекції також долучилися студенти та викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету (м. Київ). Щиро вдячні спікерці за ґрунтовну презентацію та розгорнуті відповіді на запитання аудиторії, а також за співпрацю та вагомий внесок у формування фахових компетентностей молодого покоління!


Фотозвіт...




Онлайн-лекція «12 кроків до успіху – технологічні особливості сучасного тістоведення»