Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Телеміст на тему
«Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в сучасних умовах»




18 квітня 2022 року відбувся телеміст на тему «Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в сучасних умовах» в режимі онлайн. Захід організовано для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Готельно-ресторанний менеджмент» ОС «бакалавр» та «молодший бакалавр» Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ (Чернівці), Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро), Одеського національного технологічного університету. Модератором зустрічі стала к.е.н., доцент кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ (м. Чернівці) Незвещук-Когут Т. С.

Запрошений гість та спікер – Сергій Кінський, шеф-кухар ресторану La France (м. Чернівці), переможець та призер міжнародних і всеукраїнських конкурсів кулінарного мистецтва.

Під час зустрічі пан Сергій поділився зі слухачами секретами успішної кар'єри ресторатора, великим досвідом участі у міжнародних конкурсах кулінарного мистецтва, а також особливостями організації дипломатичних прийомів, враховуючи власний досвід роботи на посаді шеф-кухаря у Посольстві України у Республіці Польща (2005-2008 рр.) та у Посольстві України у Сполучених Штатах Америки (2010-2014 рр.).

Модератор зустрічі пані Тетяна звернула увагу учасників зустрічі на волонтерську діяльність закладів ресторанного бізнесу міста Чернівців, яка стала невід’ємною складовою соціальної відповідальності суб’єктів сфери гостинності. Також вона відзначила особливість умов організації роботи закладів ресторанного бізнесу під час воєнного періоду.

Слухачі виявили неабияку зацікавленість і наприкінці зустрічі задавали запитання стосовно правил та вимог до участі у конкурсах кулінарного мистецтва під егідою WASC. Також студентів цікавили питання щодо організації дипломатичних прийомів. Таким чином, сесія «питання–відповідь» переросла в активну дискусію серед слухачів. Це пов’язано з тим, що зустріч мала не тільки навчальний і практичний характер, а й широке наукове підґрунтя у рамках вивчення дисциплін «Готельна справа», «Ресторанна справа», «Кейтеринг».

Наприкінці зустрічі пан Сергій побажав усім учасникам та всій Україні мирного неба, а також запропонував свою допомогу у разі необхідності та загострення ситуації у м. Одеса та м. Дніпро.

Мирного нам всім неба!


Фотозвіт...




Телеміст на тему «Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в сучасних умовах»