Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас «Крафтова пасхальна випічка»




22 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ та кафедрою технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету (м.Київ) організовано та проведено майстер-клас «Крафтова пасхальна випічка».

Спікер - Віта Ланська, бренд-шеф-пекар, керівниця департаменту «BAKERY» компанії «Ресторія Трейд» (м. Київ), фахівець-практик з 25-літнім досвідом роботи у сфері кондитерського та пекарського мистецтва.

Протягом майстер-класу пані Віта продемонструвала технологічний процес виробництва панетонів на заквасці з детальним обгрунтуванням всіх етапів та параметрів: підбір та підготовка сировини, характеристика та принцип роботи спеціального устаткування, порядок введення основної та додаткової сировини, ароматизаторів та наповнювачів, вистоювання та формування напівфабрикатів, випікання виробів.

Учасникам заходу проведено онлайн-екскурсію пекарнею та магазином крафтової продукції та ознайомлення з асортиментом пасхальної випічки й особливостями ведення крафтового господарства.

Висловлюємо вдячність за інформативно насичений та надзвичайно цікавий майстер-клас Віті Ланській та кафедрі технології і організації ресторанного господарства ДТЕУ, особливо завідувачу Діні Володимирівні Федоровій, за співпрацю та підтримку у створенні спільної навчальної платформи для молоді!


Фотозвіт...




Майстер-клас «Крафтова пасхальна випічка»