V студентська наукова Інтернет-конференція
«Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства»
29 квітня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ проведено V студентську наукову Інтернет-конференцію «Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-ресторанного господарства».
Пленарне засідання конференції розпочала модератор - завідувачка кафедрою, к.т.н., доцент Каріна Паламарек.
З вітальним словом до учасників звернувся заступник директора з науково-методичної роботи, міжнародних зв’язків та інноваційного розвитку д.е.н., професор Василь Кифяк, який наголосив на актуальності теми конференції, оскільки саме інновації сприятимуть відновленню економіки України, яка наразі перебуває у кризовому стані.
Робота конференції відбувалася за такими напрямами:
1. Новації в розвитку HoReCa.
2. Наукові та практичні аспекти інноваційних технологій харчових продуктів.
3. PR-маркетинг в туризмі та готельно- ресторанному бізнесі.
4. Менеджмент у туристичному та готельно- ресторанному бізнесі.
5. Фінансово-економічні аспекти розвитку підприємств індустрії гостинності.
6. Облік, аналіз, контроль і оподаткування у сфері гостинності.
З доповідями про власні дослідження, в рамках тематики напрямів, виступили студенти Антон Рудніцький (науковий керівник - Тетяна Брикова), Аліна Довганюк (науковий керівник - Ольга Романовська), Катерина Андрусенко (науковий керівник Ірина Лошенюк), Галина Смотелевич (науковий керівник - Валентина Чичун), Анастасія Танас (науковий керівник - Тетяна Томнюк), Катерина Гаврилюк (науковий керівник - Ірина Мустеца).
Під час роботи конференції тривала активна дискусія учасників і доповідачів, аналізувались сучасні особливості роботи закладів готельно-ресторанного бізнесу, вплив на них кризового сьогодення та перспективні шляхи впровадження інновацій у сферу гостинності.