Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас «Страви азіатської кухні»




18 травня 2022 року у рамках вивчення дисципліни «Етнічна кулінарія» (викладач – Любов Струтинська) для студентів спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас «Страви азіатської кухні» випускником Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, кухарем-сушистом ресторану «Венеція», food-блогером Іваном Булезюком.

У ході майстер-класу Іван ознайомив учасників з асортиментом страв азіатської кухні, основною сировиною та охарактеризував технологічний процес підготовки її до використання. Також продемонстрував техніку формування та презентації суші, поділився власним досвідом щодо створення смакових купажів, підбору соусів та декору.

Сьогодні азіатська кухня займає важливе місце і входить у трійку основних поряд з українською та європейською. Вона є основою для концептуальних закладів та користується великою популярністю серед молоді. Саме тому вивчення особливостей технології азіатської кухні є невід'ємною складовою під час формування hard skills у майбутніх фахівців сфери ресторанних технологій та бізнесу.

Щиро дякуємо Івану Булезюку за професіоналізм та плідну співпрацю з кафедрою технології і організації готельно-ресторанного бізнесу!


Фотозвіт...




Майстер-клас «Страви азіатської кухні»