Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Дуальна онлайн-лекція «Дизайн кондитерських виробів»




25 травня 2022 року кафедрою технології та організації готельно-ресторанного бізнесу ЧТЕІ ДТЕУ в рамках вивчення дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» (викладачка – Любов Струтинська) проведено дуальну онлайн-лекцію «Дизайн кондитерських виробів» для студентів спеціальності «Харчові технології». Також з метою профорієнтації та ознайомлення зі спеціальністю до лекції були запрошені учні Коломийського професійного ліцею сфери послуг.

Спікерами стали випускниці ЧТЕІ ДТЕУ, кондитери Лілія Штандир (Руснак) та Інна Крильчук.

Під час заняття лектори ознайомили студентів з інноваційною сировиною, сучасною класифікацією, технікою поєднання тістових і оздоблювальних напівфабрикатів, особливостями макетування і декорування кондитерських виробів. Лектори також поділились досвідом щодо розробки авторських рецептур, створення власного інстаграм-бренду, ведення кондитерської справи та співпраці з клієнтами і закладами-партнерами.

Щиро дякуємо Лілії Штандир (Руснак) та Інні Крильчук за ґрунтовну презентацію та розгорнуті відповіді на запитання аудиторії, а також за плідну співпрацю з кафедрою ТОГРБ, професіоналізм, значний внесок у розвиток кондитерського мистецтва та популяризацію спеціальності!

Наші випускники – наша гордість!


Фотозвіт...




Дуальна онлайн-лекція «Дизайн кондитерських виробів»