Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас на тему
«Особливості організації праці у підприємствах готельного бізнесу»




18 травня 2022 року в рамках діяльності Школи гостинності, яка діє при кафедрі менеджменту, міжнародної економіки та туризму, для студентів спеціальностей «Готельний і ресторанний менеджмент» та «Туризм» освітніх ступенів «бакалавр» та «молодший бакалавр» було проведено майстер-клас на тему «Особливості організації праці у підприємствах готельного бізнесу». Захід проводила Тетяна Гищук, адміністратор готелю «Писанка» (м. Коломия) та менеджер-супервайзер готельного комплексу «Буковель». Під час заходу пані Тетяна зазначила актуальні проблеми працевлаштування та сучасні вимоги до компетентностей (hard і soft skills) до претендентів на вакантні посади у сфері гостинності. Особливу увагу доповідачка звернула на питання розподілу повноважень та обов'язків між працівниками у сфері готельного бізнесу.?

Наостанок Тетяна Гищук запевнила студентів, що перспективи розвитку готельного бізнесу беззаперечні, зважаючи на зацікавленість світу до рекреаційних ресурсів та історичних туристичних об’єктів (військовий туризм).

Щиро дякуємо пані Тетяні за цікавий майстер-клас. Віримо у перемогу нашої країни! Впевнені в ефективному розвитку гостинності в Україні!


Фотозвіт...



Майстер-клас на тему «Особливості організації праці у підприємствах готельного бізнесу»