Майстер-клас
«Особливості обробляння яловичини для виробництва стейків»
29 березня 2023 року для студентів спеціальності «Харчові технології» та «Готельний і ресторанний менеджмент» ОС «бакалавр» і «молодший бакалавр» старшим викладачем кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ Любов'ю Струтинською організовано та проведено майстер-клас «Особливості обробляння яловичини для виробництва стейків».
Спікер - Ольга Мельничук, випускниця ЧТЕІ та Кулінарної академіі І. Брагіна, кухар ресторану «Rita Steinberg» м. Чернівці, з досвідом роботи у стейк-хаусі «Наживо» (м. Київ).
Ольга ознайомила студентів з технологічними характеристиками яловичини, з особливостями обробляння, нарізання та ферментації напівфабрикатів, з класифікацією стейків, правилами вибору температурних режимів, спецій та соусів. Студенти вивчили всі етапи технологічного процесу виробництва стейків Тібоун і Шато з вершково-перичним соусом, провели органолептичну оцінку страв.
Висловлюємо слова вдячності Ользі Мельничук за теплу зустріч, обмін досвідом та майстер-клас, проведений на високому професійному рівні!