Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас
«Особливості обробляння яловичини для виробництва стейків»




29 березня 2023 року для студентів спеціальності «Харчові технології» та «Готельний і ресторанний менеджмент» ОС «бакалавр» і «молодший бакалавр» старшим викладачем кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ ДТЕУ Любов'ю Струтинською організовано та проведено майстер-клас «Особливості обробляння яловичини для виробництва стейків».

Спікер - Ольга Мельничук, випускниця ЧТЕІ та Кулінарної академіі І. Брагіна, кухар ресторану «Rita Steinberg» м. Чернівці, з досвідом роботи у стейк-хаусі «Наживо» (м. Київ).

Ольга ознайомила студентів з технологічними характеристиками яловичини, з особливостями обробляння, нарізання та ферментації напівфабрикатів, з класифікацією стейків, правилами вибору температурних режимів, спецій та соусів. Студенти вивчили всі етапи технологічного процесу виробництва стейків Тібоун і Шато з вершково-перичним соусом, провели органолептичну оцінку страв.

Висловлюємо слова вдячності Ользі Мельничук за теплу зустріч, обмін досвідом та майстер-клас, проведений на високому професійному рівні!


Фотозвіт...


Майстер-клас «Особливості обробляння яловичини для виробництва стейків»