Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Міжнародний студентський конкурс стартапів




29 березня 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті відбувся Міжнародний студентський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge» за напрямами: «Start-up. Tour»; «Start-up. Hospitality»; «Start-up. Restaurant».

На розгляд конкурсної комісії закладу були надіслані стартап-проєкти з багатьох закладів вищої освіти України, зокрема з таких міст, як Вінниця, Київ, Одеса та Чернівці. Під час публічного захисту стартап-батлу, що відбувався у дистанційному форматі, конкурсна комісія оцінювала стартап-проєкти за критеріями актуальності, оригінальності, обґрунтованості бізнес-ідеї, прикладного значення.

З числа студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ було подано 4 проєкти:

- проєкт «Кафе «Мяу», студентки 3 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування Ангеліни Прокопів (науковий керівник – доцент Вікторія Вудвуд);

- проєкт «Кафе «HeаlFood», студента 1 курсу, спеціальності «Харчові технології» Андрія Забурмехи (науковий керівник – доцент Тетяна Незвещук-Когут);

- проєкт «Кафе «Cook Room», студентки 4 курсу, спеціальності «Готельний і ресторанний менеджмент», члена наукового товариства молодих учених та студентів Катерини Андрусенко (науковий керівник – ст. викладач Валерія Пенюк).

- проєкт «Маркетингові технології в управлінні рестораном «М’ята» студентки 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Вікторії Олексюк (науковий керівник – доцент Ольга Романовська).

За результатами оцінювання було визначено 4 роботи, які стали переможцями. Серед них – стартап-проєкт на тему «Маркетингові технології в управлінні рестораном «М’ята» Вікторії Олексюк. Її роботу відзначено дипломом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо переможницю та бажаємо успішної реалізації запропонованого проєкту!


Фотозвіт...


Міжнародний студентський конкурс стартапів