Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас «Культура приготування та подачі традиційних італійських страв»
від Паоло Брешиа (Італія)




20 квітня 2023 року у рамках виконання договірних відносин з Асоціацією шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy та з метою підготовки студентів до проходження літньої практики на базі закладів ресторанного господарства Південної Італії у ЧТЕІ ДТЕУ проведено майстер-клас «Культура приготування та подачі традиційних італійських страв».

Захід відбувся у лабораторії технології виробництва продукції ресторанного господарства та устаткування інституту. Його проводив Паоло Брешиа (Paolo Brescia) – президент асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і асоціації UCM-Italy, а також представники цих асоціацій.

Під час майстер-класу студенти спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «молодший бакалавр» та «бакалавр» готували пасту та соуси, вчилися визначати всі інгредієнти, проводили презентацію та дегустацію приготовлених страв.

Окрім фахових компетенцій, студенти мали можливість отримати й мовленнєві компетентності, що допоможе кращій адаптації при проходженні практики.

Висловлюємо щиру подяку Паоло Брешиа та представникам асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і асоціації UCM-Italy за професійний майстер-клас та надані студентам ЧТЕІ ДТЕУ можливості для професійної реалізації.


Фотозвіт...


Майстер-клас «Культура приготування та подачі традиційних італійських страв» від Паоло Брешиа (Італія)