Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Майстер-клас зі стейкголдером Галиною Ярмолик




26 квітня 2023 року для студентів ОС «бакалавр» та «молодший бакалавр» спеціальності «Готельний і ресторанний менеджмент» був проведений майстер-клас на тему «Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі. Менеджмент якості в готельно-ресторанному бізнесі: підходи та рішення». Захід проводила Галина Ярмолик, стейкголдер, директор ресторану «Чічері».

Під час зустрічі Галина Ігорівна розкрила питання впровадження оптимальних моделей управління бізнес-процесами, їхніх взаємозв'язків та результатів основних бізнес-процесів у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Наголосила на перевагах використання інформаційних технологій для автоматизації та оптимізації бізнес-процесів у готельно-ресторанному бізнесі. Обговорювалось питання пошуку шляхів підвищення ефективності й оптимізації витрат на бізнес-процеси в готельно-ресторанному бізнесі.

На майстер-класі також були присутні викладачі кафедри менеджменту, маркетингу та міжнародної логістики ЧТЕІ ДТЕУ, зокрема зав. кафедри Валентина Чичун, доценти Оксана Верстяк, Юлія Урсакій, Юрій Чаплінський, які доповнювали теоретичну частину майстер-класу, задавали запитання щодо впровадження у практичну діяльність теорій менеджменту. Такий інтерактив дозволив більш глибоко розкрити тему, що сприяло кращому розумінню та підвищення інтересу у студентів.

Колектив кафедри менеджменту, маркетингу та міжнародної логістики щиро вдячний пані Галині не лише за співпрацю та професійно проведений майстер-клас, а й за її гостинність та особливу щирість.

Сподіваємося на неодноразову зустріч у стінах нашого торговельно-економічного інституту!


Фотозвіт...


Майстер-клас зі стейкголдером Галиною Ярмолик