Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Цикл майстер-класів з дієтологом,
велнес-консультантом компанії
«Фруктовий караван» Наталією Бочаровою




З метою популяризації культури здорового харчування, зокрема вживання плодово-овочевої продукції, у ЧТЕІ ДТЕУ заплановано цикл практичних майстер-класів щодо приготування страв з овочів.

Майстер-класи проводитимуться під керівництвом Наталії Бочарової, велнес-консультанта, дієтолога, лікаря функціональної медицини, у рамках співпраці між ЧТЕІ ДТЕУ та компанією «Фруктовий караван».

Кожен майстер-клас передбачатиме приготування страв з сировини, яка повністю забезпечує денну норму для людини у макронутрієнтах (жири, білки, вуглеводи).

Перший майстер-клас передбачав приготування страв з таких продуктів: моркви, цибулі ріпчастої, помідор, баклажан, часника, зелені (кропу та кінзи), а також спецій та корисних жирів (кхі, олії кокосової).

На початку заходу учасники розробили рецептури та технологічні картки страв. Під пильним керівництвом спікерки студенти спеціальності «Харчові технології» готували корисні та прості страви.

Дякуємо власнику та засновнику компанії «Фруктовий караван» Сергію Багуляку за спонсорство у вигляді продуктів та сировини, а спікерці Наталії Бочаровій – за багаторічну співпрацю та бажання ділитися досвідом і знаннями!





Фотозвіт...


Цикл майстер-класів з дієтологом, велнес-консультантом компанії «Фруктовий караван» Наталією Бочаровою