Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Засідання Школи бармена




25 травня 2023 року у рамках діяльності Школи бармена (керівниця – доцент Тетяна Брикова) для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» пройшов майстер-клас на тему «Професія «Бармен». Приготування топ-коктейлів». Його провів бар-менеджер Андрій Рогожа на базі готельно-ресторанного комплексу «Victoria Deluxe» та ресторану «Noel».

Під час заходу Андрій розповів студентам історію виникнення професії бармена, а також походження назв деяких коктейлів і способи їх приготування. Також пан Андрій звернув увагу, що професія бармен – це не просто фахівець, який знає рецептуру і всі тонкощі міксології. Це - психолог, чуйний друг і носій барних історій та легенд. Позиція головної людини бару містить у собі неймовірну алхімію знань, почуттів та дій.

Пан Андрій продемонстрував техніку приготування топкоктейлів, які зараз популярні серед відвідувачів їхнього закладу. Всі учасники в дружнім спілкуванні мали змогу продегустувати та задати запитання.

Щиро вдячні стейкголдеру, інженеру-технологу, керуючому готельно-ресторанного комплексу «Victoria Deluxe» Дмитру Спеці за надану можливість проведення майстер-класу на базі закладу, співпрацю у наближенні освітнього процесу до практичних умов, а бар-менеджеру Андрію – за цікавий майстер-клас, професіоналізм та невелику подорож до магії барного мистецтва!


Фотозвіт...


Засідання Школи бармена